Solbukta ved Øyenkilen

Etter omvisningen på Torgauten fort dro jeg til Solbukta som ligger like i nærheten. På vei ned mot Øyenkilen svinger man mot venstre ved den gamle fabrikken til Stabburet. Solbukta er en leirskole og leirsted som eies av Norsk luthersk misjonssamband. Nå bryr jeg meg fint lite om leirstedet i seg selv, men det var et fint område å ta bilder i det gode været vi hadde, med masse skyer på himmelen som er et fotomotiv i seg selv! Når jeg var yngre var jeg på et tilsvarende sted som heter Sauevika på Vesterøy. Mener å huske at jeg var der sammen med en av søskenbarna mine en sommer, i tillegg har jeg vært der sammen med skolen i sin tid. Det er ikke mye jeg husker fra Sauevika, foruten samlinger med religiøst innhold og at jeg skrelte poteter. Hvis jeg ikke husker feil, var jeg også uheldig og gikk rundt med en kano. Man kan trygt si at jeg ble våt fra topp til tå.

                                      

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2015/05/28/solbukta-ved-oyenkilen/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.