Coca Cola tomme for Tab X-tra?

Jeg fikk kjøpt en 4pack med Tab X-tra på min lokale Kiwi (29,90) onsdag formiddag, men når jeg kom med bil for å hamstre onsdag kveld, var det jaggu ikke en dråpe Tab X-tra igjen å oppdrive. Jeg måtte derfor kjøre slukøret hjem tomhendt! 🙁 I går kveld ble siste rest drukket opp, så idag måtte man på butikken for å kjøpe mer, men tror du ikke Kiwi var tomme for Tab X-tra enda? Ifølge en av de ansatte var Coca Cola tomme for Tab X-tra. Er det mulig da?? De fikk vistnok ikke inn før tidligst tirsdag, så den planlagte turen med bil i morgen for å hamstre Tab X-tra kan jeg bare glemme. Som en kriseløsning kjøpte jeg Pepsi Max isteden, men den er på ingen måte så god som Tab X-tra!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/04/28/coca-cola-tomme-for-tab-x-tra/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.