Coca Cola slutter å produsere 4 pakk med Tab X-tra

I slutten av april i fjor skrev jeg at Coca Cola var tomme for Tab X-tra. Da var min lokale Kiwi tomme for Tab X-tra i en ukes tid, og jeg måtte derfor ty til Pepsi Max så lenge! I går fikk jeg en enda dårligere nyhet. Ifølge min lokale Kiwi (Frydenberg) har Coca Cola bestemt seg for å legge ned produksjonen av 4 pakk med Tab X-tra. Jeg tipper at det ikke bare er jeg som irriterer meg over dette. Kiwi selger jo Tab X-tra som 4 pakk i bøtter og spann. I fjor var prisen 29,90, men den har siden den tid økt til 32,90. Det er fortsatt rimelig til en fast lavpris å være på en 4 pack med ett Coca Cola-produkt. Kiwi nevnte at de skulle selge Tab X-tra-flaskene løse for 9,90 kroner stykket, men det blir jo en del dyrere enn dagens løsning. For ikke å snakke om at det blir mindre praktisk å drasse på 16+ flasker når de kommer en og en, enn når de kommer som 4 pakk! 🙁

Kiwi har fortsatt Pepsi Max (til 36,90) som jeg alltids kan kjøpe, men jeg synes ikke Pepsi Max er like godt som Tab X-tra. Så når jeg likevel må skifte brus, så er det mulig jeg prøver meg på en annen løsning. Rema 1000 har en Grans-cola uten sukker som faktisk er ganske god. Denne brusen selges for 5,- kroner flaska, og de har nå nylig også kommet som 4 pakk. 20,- kroner for en 4 pakk er jo billig! 🙂 Men vi får se hva jeg velger å gjøre. Forløpig er kjøleskapet fyllt opp med Pepsi Max fra Kiwi.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/02/10/coca-cola-slutter-a-produsere-4-pakk-med-tab-x-tra/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.