Bra service hos IKEA!

Jeg kjøpte en ALLAK kontorstol til 695,- kroner hos IKEA i februar og forrige uke sprakk opp armlenet ved begge skruefestene i sitteputa, og jeg var redd jeg skulle gå rett i «dørken». Jeg slapp med skrekken og tok kontakt med IKEA. Den raskeste måten å få byttet stolen på var å ta den med inn til IKEA Furuseth hvor jeg hadde kjøpt den, men siden jeg bor i Fredrikstad og ikke har bil.. er det lettere sagt enn gjort. MEN, da fortalte damen på IKEA kundeservice at de kunne sende den i posten til meg! 🙂

Det eneste jeg trengte å oppgi var ett par referansenummer fra kvitteringen og vips så var ny stol på vei! Returlappen til den gamle har kommet og hentelappen på den nye stolen har kommet. Stolen hentes i morra når vi har tilgang til bil, det samme gjelder returen av den gamle stolen. Slik kundeservice imponerer meg! Bra IKEA!:)

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/04/28/bra-service-hos-ikea/

2 kommentarer

    • Dread28 juli, 2006 kl 13:07

    Hmm har 3 av disse stolene som alle har brukket ved armlenet.
    Dette er nok en svakhet i disse stolene.

    • Odd Ivar10 februar, 2008 kl 08:24

    Du kan ikke forvente mer av en stol til 695,-. Det er gjennomført dårlig kvalitet og holdbarhet. Har selv erfaring. Kjører nå stoler som er vesentlig dyrere – og bedre. Uansett bra service fra Ikea. Det er viktig å ikke velge dårlige stoler hvis man sitter endel. Mobilitet for å aktivisere kroppen er viktig, også når man sitter. Dette får du ikke med stoler til under 2.500,-

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.