Streetmeet på IKEA

Sommeren 2003 ble det samlet til Streetmeet på parkeringsplassen til IKEA Furuset. Det var første gangen jeg dro på noe slikt i regi av bilforumet.net. Og jeg må si at det var en stor suksess, spesielt den første gangen. Det var mange som møtte opp og jeg fikk tatt en masse bilder. Suksessen ble fulgt opp med ett nytt Streetmeet på IKEA Furuset en måned senere. Denne gangen kjørte jeg ikke min egen ?94 Audi 100 2.6E Avant men derimot en Seat Alhambra 4 KIDS som jeg hadde til test for anledningen. Forsåvidt litt artig å komme på et biltreff med en SÅ familiebil som dette. Man så humoren i det, det var ikke noe «jeg vil være kul» bil på noen som helst måte. Her er bildene fra disse to Streetmeet-treffene på IKEA Furuset den 29.05.03 og 28.06.03!

Streetmeet IKEA – 29.05.03

                                                                                                                                                           

Streetmeet IKEA – 28.06.03

                                                                                                                     

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2003/06/29/streetmeet-pa-ikea/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.