Audi satser ytterligere innen motorsport

Audi har en lang tradisjon for motorsport og neste år er inget unntak. Audi satser i likhet med i år også neste år med 10 biler i DTM, 3 stk Audi R10 TDI under 24 timers løpet Le Mans og 2 stk Audi R10 TDI i American Le Mans Series. Nytt av året er at de også neste år skal satse i den europeiske serien Le Mans Series. Audi var med i debutåret av Le Mans Endurance Series (som det het i starten) i 2004 og stakk av med mesterskapstittelen. Ikke nok med det, de tok dobbelt 1., 3. og 5. plass i mesterskapet. Audi hadde også med en Audi R8 i 2005, men det var ikke en fabrikkssatsing. Resultatene var også varierende det året. Slik jeg har tolket det, stiller Audi med 2 stk Audi R10 TDI i både American Le Mans Series og Le Mans Series.

Det vil si at neste år vil det være mer enn nok motorsport for meg å se på på MotorsTV. MotorsTV sender alle løpene i DTM, ALMS, LMS og ikke minst 24 timers løpet Le Mans! Jeg gleder meg allerede! I år har jeg kun satset på American Le Mans Series og 24 timers løpet Le Mans på car.kak.net, men neste år er det en stor fare for at jeg dropper absolutt all motorsport. Men jeg kommer nok til å fortsette å skrive om motorsport her på blog.kak.net. Årsaken er rett og slett at det binder opp for mye tid der og da. Motorsportartikler og resulater må publiseres når de er aktuelle, ikke flere dager i ettertid. Jeg fikk forøvrig en mail fra Audi Sverige for en uke siden hvor de beklageligvis kunne fortelle at det ikke ville bli noen STCC-satsing neste år, da Audi Sport ikke har planer om å utvikle en Super 2000-bil av Audi A4 for neste år. Men jeg håper at de vil være tilbake til start igjen i 2009.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/12/02/audi-satser-ytterligere-innen-motorsport/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.