TV-serier jeg prøver å få med meg

Det er ikke til å stikke under en stol at jeg er veldig stor fan av CSI. Jeg sluker alt av CSI rått, både originalen fra Las Vegas og de to andre fra henholdvis Miami og New York. Jeg må nok innrømme at jeg liker originalen fra Las Vegas med Grissom aller best. Men det kan nok kanskje ha noe med at det var den første varianten som kom og oppfattes derfor som originalen. Nå for tiden er det sesong 5 av CSI: Miami som går på tirsdager og sesong 3 av CSI: New York som går på onsdager. I tillegg sender TV Norge reprise av CSI: Las Vegas sesong 6 litt seinere på tirsdager. På tirsdag starter CSI: Miami kl 21:35 og reprisen av CSI: Las Vegas kl 22:50. På onsdag starter CSI: New York kl 21:40. På onsdager hender det også at jeg følger TV Norges «Super onsdag» som starter allerede kl 19:55 med «Friday Night Lights». Neste serie ut er «Ghost Whisperer» kl 20:45.

I går startet også ett nytt program på TV Norge, nemlig «Norges Hærligste» med Ylvis-brødrene. Dette var ett program jeg gledet meg noe veldig til, blant annet fordi jeg har vært en smule skuffet over «Snabb grabbar» med Raske menn. Det ble rett og slett for mye «promp og bæsj» og for masseprodusert. Noe av det er morsomt, men mye har det rett og slett blitt «for mye» eller bare teit. Jeg så første episode av Norges Hærligste i går, og det lovte veldig bra for fortsetningen! Programmet går ut på at Ylvis-brødrene drar land og strand rundt for å besøke på en eller annen måte originale mennesker i landet. Og det kan man trygt si at man fikk se i gårsdagens program! Det var uten tvil «Du-deli-du-duden» og «Thaimannen» som var mine favoritter i dette programmet. «Naturistkvinnen» og «Sjamanen» syntes jeg ikke var noe spesielt. «Tightsmannen var også morsom. I en avstemming på TV Norge sine websider, stemmer dette også overens med de nesten 3.200 som har stemt på sine favoritter! «Du-deli-du-duden» ligger på en solid 1. plass med 54%, mens «Thaimannen» ligger på en 2. plass med 25 %. «Tightsmannen» ligger på 3. plass med sine 17%, de to siste ligger på jumboplass med 2% av stemmene. Norges Hærligste går hver mandag fremover!

På torsdag er det kun Peking Express jeg har fulgt med på i det siste. Dette programmet begynner også kl 21:30. Programmet dreier seg om x antall par fra Norge, Sverige og Danmark som skal haike fra Moskva i Russland til Beijing i Kina. Deltakerne får kun 1 euro å leve for hver dag og de må skaffe husly på egenhånd. Det har vært utrolig gøy å følge deltakerne i kampen om å få haik, husly og alt annet de har måttet gjøre for å komme seg fram. Det er også utrolig stor forskjell på hvor lett denne oppgaven er avhengig av hvor man befinner seg «på landet».

På fredag, lørdag og søndag går det i bunn og grunn ikke en dritt på tv, sånn er det med den saken. Da går det som oftest i en film eller to. Nå starter vel ikke LOST opp igjen før i januar, hvis jeg ikke husker feil, men det er en serie jeg laster ned, og kan derfor se når det passer. Sesong 2 av Ugly Betty går i disse dager, men jeg henger litt etter med å se på episodene. Tror det er 4 eller 5 episoder jeg ikke har fått rota meg til å se enda. Men jeg har dem jo liggende, så det er bare å se dem når man har lyst og tid til det.

Det jeg egentlig skulle frem til, er at jeg nok har gapt over litt for mye den senere tid. Når jeg i hovedsak skal opp kl 5:40 er det litt i grenseland når man ikke kommer seg i seng før ved 23-tiden om kvelden. Det beste hadde vært å komme seg i seng kl 22, men da er det vanskelig å få med seg alt som går på tv som starter kl 21:30. Enda værre er det når jeg skal opp kl 4:20, det skjer 5 ganger i løpet av en 5 ukers periode. Derfor er kveldens og morgendagens episode av CSI: Miami og CSI: New York på vei ned til pc’en. Jeg for min del kunne tenke meg at disse tv-seriene og programmene hadde blitt sendt litt tidligere på kvelden. Men det er vel fra kl 21 og utover som er «Prime time» på tv, så det får jeg nok ikke gjort noe med. Jeg får heller laste ned og se episodene litt tidligere på kvelden.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/11/20/tv-serier-jeg-prover-a-fa-med-meg/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.