Tilbake på jobb etter feber og litt halsproblemer

Det er mulig det ble litt for mye frisk luft i påska, eller så var det bare min tid for å bli litt sjuk igjen. Natt til onsdag i forrige uke våknet jeg ihvertfall med litt vondt i halsen. Men jeg dro på jobb som vanlig, litt vondt i halsen er jo ikke noe problem. Men utover dagen følte jeg meg så varm, men sola skinte og det var ganske varmt i bussen, så jeg regnet med at det hadde med det å gjøre. Men det ble bare varmere og varmere og jeg følte meg dertil slappere. Når jeg kom hjem følte jeg meg skikkelig slapp og tok derfor temp’en for å finne ut om jeg kanskje hadde feber. Det var ikke rare feberen vi snakket om, men jeg merket ihvertfall en temperatur på 38,65 på kroppen. Halsen ble også være etterhvert. Jeg sleit blant annet med å sove om natta, matlysta var helt på bånn og fikk derfor i meg veldig lite mat. Jeg valgte derfor å holde meg hjemme fra jobb torsdag og fredag i forrige uke.

Feberen forsvant forsåvidt ganske fort, men slappheten og halsproblemene hang i en stund. Jeg begynte å få litt energi og overskudd igjen når jeg tvunget meg til å spise litt regelmessig, uansett hvor forferdelig det smakte. Brød til frokost var i grunn det aller værste, for da var halsen på det aller værste. Halsproblemene var jeg faktisk ikke kvitt før mandag morgen. Det har ikke gjort vondt i halsen etter det, men det virker som jeg blir mye fortere «tørrere» i halsen nå enn tidligere, så 100% friskmeldt er nok ikke halsen min enda. Men det er ihvertfall en befrielse at det ikke gjør vondt hver eneste gang man skal svelge! For ikke å snakke om at det er deilig å slippe all hostingen om natta!

Torsdag, fredag, lørdag og søndag ble derfor i all hovedsak tilbragt hjemme hos meg selv, alene. Jeg var egentlig invitert i bursdag på fredag, men jeg var ikke i noe særlig form til enten å være sosial eller å drikke litt, som man jo ofte gjør i bursdager og på «fest». Jeg valgte derfor heller å tilbringe tiden alene hjemme og pleie meg selv. Prøve å spise regelmessig, lindre med litt is, se litt tv (-serier) og prate med folk via internett isteden. Men på mandag var jeg tilbake på jobb igjen for fullt! Det har i grunn gått veldig bra også, nå er det onsdag kveld og jeg har tilbakelagt 3 dager med jobb, har også vært på styremøte i fagforeningen på jobben i kveld! Det er alltid noe å henge fingrene i når man har påtatt seg et verv!

I morgen har jeg faktisk fri i følge skiftplanen, men det er fordi jeg skal jobbe førstkommende lørdag! Skal selvfølgelig på jobb på fredag også da! Men blir ikke helt fri i morgen, fordi det er medlemsmøte på jobben i morgen kveld! Det er flere viktige saker på agendaen nå, derfor også et «utvidet» styremøte i dag. Tro det eller ei, men nå er det jaggu ikke lenge til vi er i gang med modulene igjen, mandag 16. mai sitter jeg i kjelleren på Institutt for Journalistikk igjen!

Som dere ser ut ifra bildene i dette innlegget, så har det blitt en del forskjellige busser i det siste, men en buss jeg veldig gjerne ville ha tatt et bilde av, men som jeg ikke har hatt anledning til enda. Er heldekoren som buss #171 har fått. Den har fått en heldekkende svart reklame for G MAX som åpner førstkommende fredag! Ved første øyekast var jeg helt sikker på at dette var en russebuss når jeg så den komme fra høyre i Nabbetorpveien når jeg kom opp fra garasjen. Men ved andre øyekast så jeg at det stod «361 Moul lokal» i skiltkassa! Tipper det er mange som har lurt på hva dette er for noe rart de siste dagene! Såvidt jeg vet ble den dekorert i helga og var på veien for første gang mandag denne uka!

Legg forresten merke til at jeg nå har vært over Hvalsundbrua på vei ned til Bukta/Papper på Vesterøy med Volvo 8700! Det er nemlig første gangen! Må innrømme at jeg var litt spent på hvordan det ville gå. Brua er som kjent trang, og disse bussene er jo laventrè og derfor veldig lave. For å være på den sikre siden hevet jeg bussen til det høyeste nivået på luftfjæringen, og såfremt man gjør alt annet riktig, så går det veldig bra! Men denne busstypen settes vanligvis ikke opp på skift som kjører over denne brua. Men det var noe «kluss» med min vanlige buss, så jeg fikk buss #173 isteden. Dagen etter fikk jeg buss #174 (den grønne), i tillegg ser dere at jeg har kjørt buss #402. Det har med andre ord gått ganske mye i Volvo 8700 i det siste.

Dagens siste buss var faktisk en «stjernegris». Kan ikke huske sist jeg kjørte en Mercedes-buss! Buss #390 går vanligvis fast på skolekjøring ute i Vestbygda (Onsøy vest) og kjøres i all hovedsak av en sjåfør hele året. Men pga litt manko på busser fikk jeg denne isteden for buss #94 på skolekjøringen i dag! I grunne en ganske god buss å kjøre, men det er fryktelig mye knapper å holde styr på, spesielt når man skal ha i gang varmen om vinteren! Men årsaken til at den var på «verkstedet» er for å bytte noen deler på eksosanlegget, den lekker nemlig litt eksos og «låter» derfor litt mer enn normalt om dagen.

                                          

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2011/05/04/tilbake-pa-jobb-etter-feber-og-litt-halsproblemer/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.