Ny tur til Kongsten fort

Jeg har hatt lyst til å ta en ny tur til Kongsten fort som er en del av Fredrikstad festning en stund. I pausa mi på lille julaften fikk jeg en mulighet til det! Jeg hadde med meg mitt gamle Nikon D7000 på jobb den dagen, så det var flere muligheter i løpet av dagen til å ta litt bilder. Sist jeg var på Kongsten fort, rakk jeg bare en kjapp tur innen himmelen åpnet seg og det begynte å regne. Nå brukte jeg bare et objektiv på denne turen, og jeg kunne tenke meg å ta noen av bildene med enda mer vidvinkel. Så da blir det vel en ny tur til Kongsten fort da, antar jeg? Det hadde jo vært fint om jeg fikk tatt noen bilder av fortet i vinterprakt også. men foreløpig lar vinteren vente på seg. Ihvertfall snø i noe særlige mengder. Nå i dag er det jo faktisk varmegrader så det holder også.

                                                                                                                                          

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2015/01/01/ny-tur-til-kongsten-fort/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.