Kongsten fort i sommer

Jeg har allerede vært på Kongsten fort og tatt bilder to ganger, men har vært litt «lat» og ikke byttet objektiv underveis. Det var flere av motivene jeg kunne tenkt meg å tatt med vidvinkel, som jeg skrev når jeg var på ny tur til Kongsten fort i desember, så da tok jeg enkelt og greit en ny tur til Kongsten fort. Denne gangen med kun Nikon 10-24 mm objektivet på kameraet. Så da kan man trygt si at det ble vidvinkel nok på denne turen! Denne solrike og varme dagen midt i juni fremstod Kongsten fort fra sin aller fineste side! Jeg tok også en runde rundt Kongsten fort for å få litt bilder «nedenfra», og avsluttet turen med å ta en tur ut på Habornveien for å får bilder av Kongsten fort på avstand med tele. Legg også merke til golfspillerne i forgrunn! Neste tur må være Kongsten fort i vinterprakt da kanskje?

                                                                                                                          

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2015/07/19/kongsten-fort-i-sommer/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.