En liten tur til Kjøkøy fort

Jeg har vært en liten tur til Kjøkøy fort i dag. Det er faktisk over en måned siden jeg var der sist nå, det er utrolig hvordan tiden flyr. Men sist var jeg på Kjøkøy fort tre ganger i løpet av en knapp uke. Først for å se all snøen, så en lengre tur for å se all snøen bedre skodd og så til slutt, noen få dager senere hvor nesten all snøen var borte vekk på Kjøkøy fort. Snø var det selvfølgelig ikke noe av igjen nå, men jeg hadde håpet på litt roligere vær i dag. Det var meldt pent vær og med litt sol som brøt igjennom skyene nå og da, kunne det gitt ganske fine bilder. Men jeg sleit med at alt av trær og alt stod og vaiet i vinden i dag. Jeg har nemlig ikke gitt Kjøkøy fort en runde i HDR enda. Så det ble bare en liten tur i dag hvor jeg fikk tatt noen få bilder.

En annen ting som er vanskelig å ta HDR av er selvfølgelig radaren inne på Kjøkøy fort. Og det hjelper ikke om det er vindstille heller her. Den snurrer jo rundt hele tiden. Skulle likt å sett den som klarer å ta alle de tre bildene med radaren i nøyaktig samme posisjon, slik at det var mulig å slå sammen disse tre bildene uten at man ser at radaren har flyttet på seg. Men jeg får ta en ny runde ute på Kjøkøy fort ved en senere anledning. Må også innrømme at inspirasjonen og kreativiteten ikke var helt på topp i dag. Men den kommer plutselig tilbake igjen. Men tomhendt hjem kom jeg ikke da! Og det er utrolig gøy å se alle detaljene og den ekstra gnisten man får i fargene med å ta bildene på denne måten! Kanskje jeg kommer med en videoomvisning fra Kjøkøy fort en da også? Det er riktignok et mye større område å filme enn Greåker fort.

                         

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2014/03/09/en-liten-tur-til-kjokoy-fort/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.