Kjøkøy fort i detaljer

I dag bestemte meg meg for å dra på tur med makroobjektivet til Kjøkøy fort. Jeg har vært mang en gang på Kjøkøy fort, men jeg har aldri lett etter motiver med makroobjektivet noen gang. Det blir en helt annen måte å «se» på og man ender opp med å finne helt andre motiver enn om man går rundt med vidvinkel. Det er litt «omstilling» fra en vanlig fototur. For nå skulle jeg finne de små detaljene som man vanligvis ikke henger seg så mye opp i ellers. De er ofte en del av motivene, men en ganske liten del. Å ta makrobilder med 150 mm på frihånd kan også være en utfordring. Man må som regel ganske langt opp i lukkertid for å være sikker på at man «fryser» motivet. Selv om motivet som sagt står fjellstøtt, det er værre med meg på denne brennvidden og såpass nærme motivene. Men jeg håper at dette også er en interessant fremstilling av Kjøkøy fort!

                                                                                    

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2014/03/13/kjokoy-fort-i-detaljer/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.