Pikesten fyr og Brattestø i vinterdrakt

Etter en runde på Vesterøy tok jeg turen ut til Asmaløy for å ta noen bilder av Pikesten fyrBrattestø. Pikesten fyr, jeg var riktignok ikke klar over at det het Pikesten fyr på den tiden, bare at stedet het Brattestø, er et fyr jeg har tatt bilder av igjennom mange år. Det startet den gangen jeg brukte analog speilrefleks og måtte fremkalle film og bilder. Etter at jeg fikk meg digitalkamera har det blitt mange flere besøk på Brattestø. Brattestø er også et yndet sted til å ta bilder av slørete vann med lang lukkertid. Uten at mitt første og hittil eneste forsøk var veldig vellykket. Men jeg kommer nok til å prøve meg igjen ved en senere anledning. Men denne søndagen var det Brattestø og Pikesten fyr i vinterprakt som jeg hadde gleden av å ta bilder av. Det var litt over kl 13 på formiddagen, men siden det er vinter er det ikke så veldig langt sola kommer opp på himmelen før den begynner å bevege seg nedover mot horisonten igjen.

                     

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2016/01/31/pikesten-fyr-og-brattesto-i-vinterdrakt/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.