«

»

jan 31 2016

Skriv ut Innlegg

Papper, Bukta og Flåtan

Jeg endte selvfølgelig opp nede på Papper også, eller Bukta som det også kalles. Det er nok ganske mye mer liv her i høysesongen, og det er vel faktisk første gang jeg har vært nede og sett stedet i full vinterprakt. Jeg ble litt overrasket over at taket på «uteserveringen» til Flåtan ikke var trekt over, det resulterte i at det hadde snødd inn også. Jeg er ikke sikker, men man skulle jo tro at de har tak nok til å dekke over hele. Må si at det er utrolig fint å se skjærgården dekket med masse hvit snø slik som dette! Derfor måtte jeg bare benytte meg anledningen til å reise litt rundt med kameraet før mildværet som var meldt ankom distriktet!

         

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2016/01/31/papper-bukta-og-flatan/

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.