Papper, Bukta og Flåtan

Jeg endte selvfølgelig opp nede på Papper også, eller Bukta som det også kalles. Det er nok ganske mye mer liv her i høysesongen, og det er vel faktisk første gang jeg har vært nede og sett stedet i full vinterprakt. Jeg ble litt overrasket over at taket på «uteserveringen» til Flåtan ikke var trekt over, det resulterte i at det hadde snødd inn også. Jeg er ikke sikker, men man skulle jo tro at de har tak nok til å dekke over hele. Må si at det er utrolig fint å se skjærgården dekket med masse hvit snø slik som dette! Derfor måtte jeg bare benytte meg anledningen til å reise litt rundt med kameraet før mildværet som var meldt ankom distriktet!

         

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2016/01/31/papper-bukta-og-flatan/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.