Ny blogg!

Etter mye installasjon, tilpassing, finpussing og jobbing så er endelig min nye blogg på plass. Subdomenet blog.kak.net ble lansert i går, men med en redirect til min gamle blogg på prat.kak.net. I tillegg til installasjonen av WordPress, themet som benyttes og tilpassing av dette, har jeg også brukt ganske mye tid på å oppgradere gallery.kak.net fra 1.4 til 1.5.3 og så til 2.1.1. Neste utfordring var integreringen i WordPress. Etter en stund viste det seg at themet som jeg benyttet hadde gjort noen rare ting, men jeg har studert default theme fra WordPress, funnet ut hva som var rart og rettet det opp. Nå er det bare å trykke på «Gallery» oppe til venstre i bloggen og vips så er du i galleriet mitt som ligger på gallery.kak.net. Det er også lagt til en «random image» på toppen av menyen til høyre.

Håper dere liker min nye blogg, jeg gjør det ihvertfall! 🙂

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/05/23/ny-blogg/

2 kommentarer

  1. Flott design. Jeg måtte prøve dette temaet jeg også, har laget en ny side http://tankespeil.torib.com/ hvor jeg skal flytte alt til. Så nå prøver jeg ut WP 2.5 og dette temaet. Takk for inspirasjon.

    • kak30 mars, 2008 kl 23:11
      Forfatter

    Hyggelig å høre at jeg også kan inspirere andre! Mandigo-temaet er jeg forøvrig veldig fornøyd med! Bruker det på begge mine WordPress-websider. En tredje er snart på gang! 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.