Audi R10 TDI debuterer med andre rad på Monza

De to Audi R10 TDI’ene starter fra tredje og fjerde startposisjon etter kvalifiseringen til Le Mans Series-løpet på Monza i morgen. Audi R10 TDI #1 med Dindo Capello og Allan McNish starter fra tredje startposisjon etter å ha kvalifisert seg med en rundetid raskere enn pole-tiden fra i fjor. Audi R10 TDI #2 med Alexandre Premat og Mike Rockenfeller starter fra fjerde startposisjon bare 0.137 sekund bak søsterbilen. De to raskeste bilene på Monza var derimot Peugeot 908 HDi FAP.

De to Peugeot 908 HDi FAP var rimelig mye raskere enn de to Audi R10 TDI’ene. Peugeot 908 HDi FAP #7 kvalifiserte seg til pole og Peugeot 908 HDi FAP #8 var 0.4 sekunder bak. De to Audi R10 TDI’ene var henholdsvis 1.7 og 1.8 sekunder bak pole-tiden. Den femte raskeste tiden ble satt av Lola-bilen med Aston Martin-motor, 2.7 sekunder bak pole-tiden. Audi R10 TDI’ene klarte ikke å slå Peugeot 908 HDi FAP’en i debutløpet i Barcelona, men endte til slutt på en andre plass. Ikke dårlig i Audi R10 TDI’s debut i Le Mans Series. Det blir spennende å se hvordan de gjør det mot den utrolig raske Peugeot 908 HDi FAP i morgen.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/04/26/audi-r10-tdi-debuterer-med-andre-rad-pa-monza/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.