Fikk fri i dag

Allerede på torsdag når jeg fikk tildelt kjøring på lørdag viste jeg at det ikke var 100% om det ble kjøring eller ikke. Det var helt og holdent avhengig av om sjåføren jeg skulle kjøre for ble frisk nok til å kjøre i dag allikevel. Og det ble han tydligvis, derfor har jeg hatt fri i dag. Det er første lørdag jeg har fri på litt over en måned. Jeg har overhodet ingenting i mot å jobbe på lørdager, søndager har jeg som regel fri. Men siden det ikke ble noe kjøring i dag, har jeg det ikke like travelt når jeg skal i bursdagen til faren min kl 18. Han fyller forøvrig 53 år i dag, gratulerer med dagen fatter’n! 🙂

Siden det ikke ble noe kjøring i dag og jeg begynner tidlig på mandag, tok jeg meg på litt kjøring i morgen ettermiddag. Jeg begynner kl 13.15 og skal lufte buss #164 på de 4 første turene med Glommaringen. Det vil si at jeg er ferdig allerede kl 17:45 i morgen, og har derfor ganske mye igjen av kvelden! Den tiden skal jeg nok blant annet benytte til å se ukens episode av LOST og Ugly Betty. Med mindre jeg ikke er så seint hjemme i kveld at jeg tar det i kveld. Siden jeg ikke skal på jobb før kl 13:15 i morgen, er det jo ikke noe hast med å komme seg i seng! Dere får ha en riktig god helg alle sammen! 🙂

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/04/21/fikk-fri-i-dag/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.