Swiss Military SW1 – mitt første sveitsiske urverk!

I går kveld hentet jeg min nye Swiss-Military SW1 klokke som jeg har ventet på siden midten av desember! Dette er mitt første sveitsiske urverk! Klokka er i «Limited Edition»-serien til Swiss-Military og produseres kun i 600 eksemplarer i året. Min klokker er nummer 81 av 600 i år. Frem til 2007 ble den faktisk kun produsert i 300 eksemplarer i året. Klokka er vanntett til 1000 meter og er i tillegg en kronograf. Det vil si at den både er ei klokke og en stoppeklokke. Det er faktisk min fjerde kronograf hittil! Man kan vel si at jeg begynner å få en liten samling med klokker nå! De klokkene jeg kjøpte på ebay helt i starten brukes ikke stort for tiden. Hvis man ser bort fra Timex-klokka mi med perpetual calendar som jeg bruker på jobben. Det var mildt sagt rimelig stas å pakke ut klokka i går kveld! Jeg fikk også lenka tilpasset håndleddet mitt. Det måtte tas av to ledd på lenka.

Det var like mye stas å pakke ut klokka boks for boks i dag også når jeg skulle ta bildene som jeg har lagt ut sammen med dette innlegget! Jeg synes at boksene til Fossil- og Engelhardt-klokkene mine også er stilige og forseggjorte, men de kan ikke sammenlignes med boksen og innpakningen til min nye Swiss-Military SW1! Det er mange som er mer «godt vant» enn det jeg er når det kommer til klokker, men dette var virkelig en spesiell opplevelse! Jeg gleder meg masse til å bruke klokka fremover! Men jeg kommer garantert til å være forsiktig med den, som jeg forsåvidt er med alle mine klokker. Men dette er uten tvil feteste klokke hittil, når det kommer til spesifikasjonene, urverket og innpakning. Sammen med dette kommer det selvfølgelig også en litt annen pris. Det er liksom ikke like stas å bruke mine første klokkekjøp på ebay etter at jeg begynte å kjøpe dyere klokker. De ligger og samler støv i skuffen, rett og slett.

Swiss-Military har også flere andre stilige klokker som er verdt å ta en titt på! En av de som jeg har falt litt for er Swiss-Military Navy Seals II i gult! Interessert i en Swiss-Military-klokke? Da bør du ta en tur innom Klokk’s Import! Klokk’s Import er offisiell forhandler av Swiss-Military!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2010/02/27/swiss-military-sw1-mitt-forste-sveitsiske-urverk/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.