Fri denne helgen

Det er lenge mellom hver gang jeg har en hel frihelg, jeg innbilte meg at det var den første i år, men etter å gått igjennom timelistene mine er det faktisk den tredje. Men den forrige var i slutten av februar, så det er lenge siden sist jeg hadde fri en hel helg. Må innrømme at jeg hadde ett forholdsvis stort behov for det nå. Jeg var ikke satt opp med kjøring denne helgen, og jeg spurte da selvfølgelig heller ikke om å få kjøring. Men mens jeg var på jobb ringte Borg Buss og spurte om jeg hadde anledning til å kjøre lørdag, men da meldte pass jeg for første gang siden jeg begynte hos Borg Buss.

Når jeg var ferdig på fredag ble jeg hentet på jobben og ble kjørt rett til Strømstad. Der koste vi oss med 2 stk 14 tom «Nick Nolte» på Park Biografen i Strømstad. Det er med andre ord kinoen i Strømstad, jeg har riktignok aldri vært på kino i Strømstad, men har ofte vært i restauranten der. Hvis du ikke allerede har vært en tur innom Park Biografen vil jeg anbefale en tur innom og prøve «Nick Nolte»! Lørdag var vi 4 som dro til Nordby på Svinesund for å handle litt og kose oss med lasagne, gresk salat og hvitløksbaguetter her hjemme. I dag tar vi det helt piano og gjør i grunn minst mulig.

Det har i grunn vært ganske lange dager alle dager denne uka, det er vel faktisk bare 1. mai jeg kun kjørte mitt oppsatte skift. 1. mai hadde jeg ett fint skift med 3 turer til Skjærhalden, 2 av dem rundt Kirkeøy. Legg også merke til at buss #161 med «Vil du kjøre denne bussen?» er pyntet med norske flagg for anledningen! Resten av uka har jeg kjørt på Diverse-planen med ett skoleskift på morgenen mandag, onsdag og fredag. Torsdag var det i utgangspunktet skolekjøring hele dagen med unntak av en hjelpebuss for Glommaringen kl 15:00. Hjelpebussen tar kun med passasjerer frem til Sellebakk, mens Glommaringen har ingen avstigning før Torp. Årsaken er at på skoledager er det ekstremt mye skoleungdom. I oppholdet mellom skolekjøringen på morgenen og ved skoleslutt ble jeg spurt om å kjøre 2 ekstra turer, den første til Skjærhalden kl 09:00 og den andre til Begby-Moen kl 11:25. Dermed hadde jeg noe å gjøre hele oppholdet på dette skiftet, men rakk samtidig å spise matpakka mellom Skjærhalden- og Begby-Moen-turen!

For neste uke har jeg fått en «glissen» ukeplan igjen, det er ikke så ofte jeg får det, men det skjer innimellom. For Borg Buss er det nok en liten lettelse at det vises tegn tegn til å være litt «glissent» igjen. På mandag, tirsdag og fredag skal jeg kjøre skift på Hvaler Diverse-planen. På mandag er det 2 turer til Engelskviken-Skjæløy og Saltnes-Tomb, på tirsdag er det 3 turer til Skjærhalden og på fredag er det skolekjøring og 3 turer til Kråkerøy og Skjærhalden. Hva jeg skal gjøre på onsdag og torsdag vet jeg ikke enda, men av erfaring blir det garantert noe. Hva det blir får jeg sikkert beskjed om på mandag eller tirsdag. Denne uka, nærmere bestemt på fredag startet nattbussen natt til lørdag opp, denne kjøres i månedene mai, juni, juli og august. Det er derfor ikke umulig at det kommer til å bli litt nattbusskjøring i sommer også. I disse månedene kjøres det en ekstra tur til Skjærhalden på natterstid kl 00:20. Dette i tillegg til de vanlige turene kl 01:45 og 03:15.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/05/06/fri-denne-helgen/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.