Arbeidet i Hvalertunnelen drar ut i tid

Etter at arbeidet i Hvalertunnelen startet opp igjen etter sommerferien var det snakk om at de skulle være ferdig midten av oktober. Men det tok ikke lange stunden før denne sluttdatoen ble flyttet. Sist gang jeg hørte noe fra Tunnelteknikk skulle de være ferdig i løpet av uke 50 og at transport av alt matriell hadde blitt bestilt. Denne uken har det derimot gått rykter om at de ikke skulle klare dette, uke 50 er jo som kjent neste uke.

I dag kan f-b.no melde at fra 10. til 21. desember vil det være arbeid i Hvalertunnelen hele uken. Vanligvis har det vært fri ferdsel fra lørdag kveld til mandag morgen ved 9-tiden. Tunnelteknikk regner nå med å være ferdig med betongarbeidet i løpet av januar. Det vil fortsatt gjenstå elektroarbeid i sammenheng med belysning og nye vifter i tunnelen.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/12/07/arbeidet-i-hvalertunnelen-drar-ut-i-tid/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.