Gerd-Liv Valla vraket av AP’s sentralstyre

Det er med stor glede jeg leser på vg.no at Gerd-Liv Valla har blitt vraket som leder av AP’s valgkomitè av sentralstyre nå i kveld. Det var stor spenning til om AP’s sentralstyre skulle fortsette tradisjonen den over 30 år gamle tradisjonen med at LO-lederen var leder av valgkomitèens i AP. Før alt bråket rundt Valla var det nok en selvfølge at de skulle holde på denne tradisjonen.

Men etter alt bråket rundt Yssen-saken og Reiss-Andersen har det vært sterk motstand mot at Valla skulle være leder av AP’s valgkomitè. Jeg for min del kunne tenke meg at Gerd-Liv Valla ble kastet ut av hele LO. Av en eller annen grunn har jeg aldri hatt sansen for denne dama, og jeg har ikke akkurat fått mer sansen for henne etter Yssen- og Reiss-Anderssen-saken. Jeg vil påstå at det er litt komisk at den organisasjonen som skal sørge for at slike ting ikke skjer er værstingen blant dem alle? Ihvertfall hva skittentøysvask i media angår. Mer om hele Valla-bråket på en samleside på vg.no!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/01/29/gerd-liv-valla-vraket-av-aps-sentralstyre/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.