Lite sjøsportsted ved Grubnow på Rügen

Stedet jeg hadde funnet på Google maps når jeg var på parkeringsplassen i Vieregge var et lite sjøsportsted ved Grubnow på Rügen! Ett bitte lite sted hvor man kjørte på en smal vei med to slike betongspor i veien å kjøre på! Det lå noen få båter der ute, men det var overhodet ingen aktivitet. En liten oppmerket parkeringsplass for noen få biler, så det er nok ikke den helt store aktiviteten her i sesongen heller. Men litt er det nok. Og da er det sikkert værre for meg som egentlig ikke har noe  der å gjøre å komme til tenker jeg. Men jeg hadde det helt fantastisk ved dette lille sjøsportstedet ved Grubnow på Rügen! Helt alene, ingen lyder, foruten en svane som begynte å frese litt når jeg kom litt nærme. Men når jeg stoppet opp og snudde ryggen til, så ble det stille på svanen!

Sola skinner fra nesten blå himmel og livet er rett og slett hærlig! Jeg benyttet også anledningen til å sette meg ned på krakken som står på verandaen til det lille huset som hører til sjøsportstedet her! Jeg er utrolig glad i å finne slike steder. Spesielt når jeg finner dem ute ved vannet. Av en eller annen grunn liker jeg meg veldig godt ute ved vannet! Spesielt fornøyd er jeg når jeg finner slike steder hvor jeg kan være tilnærmet alene, i dette tilfellet var jeg helt alene også! Det gjør selvfølgelig ingenting at været er knall heller! Det er utrolig fredfullt å sitte og nyte utsikten, stillheten og bare tenke for seg selv! Tidligere hadde jeg sansen for å sette meg ned på slike steder og lytte til musikk. Men det er det veldig lenge mellom hver gang jeg gjør for tiden. Jeg sitter heller og nyter stillheten. Kanskje det kommer litt lyd fra sjøen, fugler eller dyrelivet generelt sett. Men ellers er det utrolig digg å bare være tilstede i ro sammen med resten av naturen!

På vei derfra stoppet jeg opp og tok noen bilder av bilen på disse betongsporene man skulle kjøre på!

                                                   

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2018/06/18/lite-sjosportsted-ved-grubnow-pa-rugen/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.