Romantisk strand i Banzelvitz på Rügen

Deretter gikk turen ut til en liten strand i Banzelvitz på Rügen. På Google maps blir sjøbrygga som er bygget på denne stranda omtalt som en Romantic Sea Bridge Banzelvitz. Det ligger en campingplass rett i bakkant (en liten bakke opp) for denne stranda. Jeg tipper at det er primært denne campingplassen som benytter seg av denne stranda. En liten fin strand med en sjøbrygge som ligger ganske skjermet til. Når man tar en titt på satellittbildene på Google maps, er det en del aktivitet på denne stranda, med besøkende som soler seg, bader, det ligger kanoer eller lignende på stranda og det er båter i vannet rett utenfor. I tillegg er det en del aktivitet bak på campingplassen naturlig nok. Parkeringsplassen til stranda ligger ligger litt sydvest for selve stranda. Det er en bitteliten gåtur frem til stranda.

Jeg må si jeg hadde strålende forhold til å ta bilder i. Skyer og sola som titter frem med bittelitt liv i vannet bare. Hadde det vært blikk stille på vanne så hadde det vært en innertier og skyene og fargene hadde gjenspeilet seg i vannet i tillegg! Men jeg synes jeg fikk ganske mange fine bilder av denne “romantiske sjøbrygga” i Banzelvitz! Men som man ser av de to bildene jeg tok av bilen min på parkeringsplassen, så var jeg alene på tur denne dagen! Jeg møtte absolutt ingen på denne turen! Helt perfekt, spør du meg! Det var nok uansett litt kjølig, både i lufta og i vannet til at det var noen som var interessert i å “dyppe seg” i vannet! “Gradestokken” som jeg tok bilder av, må jeg si var ganske optimistisk, jeg er ikke sikker på hvor langt opp den gikk, men øverst som jeg ser står det 30 grader, men den går nok enda lengre opp. 35 grader kanskje. Skjer det noen gang på Rügen mon tro? Temperaturmessig ligger ikke Rügen så langt unna her hjemme. Men sånn som nå i mai når det var så innmari varmt her hjemme, var det mer normale temperaturer der nede.

                                          

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2018/06/18/romantisk-strand-i-banzelvitz-pa-rugen/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.