Seedorf på Rügen

Jeg holder meg syd på Rügen, nå en tur innom et lite sted som heter Seedorf. Dette er en øy, så det er mange båthavner og jeg er stadig ved vannet. Seedorf er på motsatt side av halvøya (må man vel kalle den) som Moritzdorf ligger på. Dette er nok et lite og populært sted når det yrer av folk i høysesongen! Ser for meg at det er mye liv pub’en i havna da! Men når jeg var der i april var det helt dødt, som de aller fleste andre steder på Rügen utenfor sesong. Men det blir jo fort sånn på slike typiske turiststeder. Det er ikke så mange på Hvaler utenfor sesong heller, men så eksploderer med turister om sommeren! Brua over på den andre siden var jaggu ikke gammel, den stod det 2016 på. Den har sikkert erstattet en gammel bru som har vært der tidligere.

                            

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2018/06/17/seedorf-pa-rugen/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.