Båthavna i Vieregge på Rügen

Det regnet ikke når jeg våknet på torsdagen, men det begynte etterhvert. Det var derfor ikke noe stress med å komme seg ut denne dagen heller. Men jeg hadde vært forberedt på at jeg ville få litt regn på starten av onsdag og torsdag. Det var uansett minimalt i forhold til den UKA det skulle regne i Bergen. Jeg hadde jo egentlig planlagt å dra til Bergen for første gang i 11 dager. Jeg har jo selvfølgelig hørt ganske mye om at det regner ganske mye i Bergen. Men når man skal dra til Bergen og det er meldt at det skal regne 7 av 11 dager. Da blir det litt voldsomt for meg altså. Så jeg nøyde meg med Bergen auf Rügen isteden! Det var meningen at det skulle slutte å regne i 14-tiden, så jeg dro ut ved 13-tiden, om det regnet litt mens jeg kjørte gjorde jo ingenting. Det var omkjøring vest for Neuenkirchen, så man ble sendt ut på en masse sideveier med to betongspor som man måtte kjøre på. Ikke spesielt behagelig!

Når jeg kom frem til Vieregge var det strålende vær fra nesten skyfri himmel, litt skyer i horisonten var det riktignok. Dette var en liten båthavn med en bistro og ikke så veldig mye mer enn det. Men artig fargevalg på havnebygningen med bistroen. Knall oransje! Et lite og sjarmerende sted ute ved vannet. Når jeg hadde fått tatt litt bilder, satt jeg og titta litt på google maps og fant et annet sted jeg kunne tenke meg å besøke som jeg ikke hadde funnet tidligere. Så da var det bare å komme seg avgårde til neste sted. Det var ikke stort å finne på her i Vieregge uansett! Nå er jeg jo primært på tur for å kjøre tur, se nye steder, ta litt bilder og kose meg med mat og drikke. Og jeg må si at det er genialt når det er såpass korte avstander som det er på Rügen! Uansett hvor du skal er du der i løpet av en halvtime, toppen en time hvis du skal helt nord.

                                  

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2018/06/18/bathavna-i-vieregge-pa-rugen/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.