Ny klokke i posten i dag

Jeg har de siste månedene hatt en selvpålagt shoppepause, men nå har jeg altså vært en tur på ebay og handlet litt igjen. Jeg har tidligere fortalt at jeg liker klokker, noe som nødvendigvis ikke bør koste så veldig mye. Men det er ikke noe problem å svi av flere millioner på dem heller. Jeg for min del kjøper ikke det billigste man kommer borti, jeg prøver å holde meg til nogenlunde (mer eller mindre) kjente merker. Men på ebay er det fullt mulig å få tak i klokker til noen hundrelapper som ser ganske fine ut. I dag kom min nye Avirex, en multifunksjonsklokke. Ved første øyekast kan den kanskje se ut som en chronograph, men det er det altså ikke.

Disse multifunksjonsklokkene har et antall ekstra «klokker» som kan vise litt forskjellig. Det vanligste er at en viser dato, en viser hvilken dag det er og noen har også en som viser 24 timer. Sistnevnte er vel ikke nevneverdig nødvendig, men greit nok. Avirex-klokka jeg har fått i dag har alle disse 3 ekstra «klokkene». De aller fleste klokkene mine har metallenker, men denne har lærrem. Avirex-klokka jeg har fra før av har en gummirem. Jeg foretrekker nok metallenke, men det er gøy å ha litt å variere i også. Jeg har noen klokker som jeg primært bruker på jobb, og noen klokker som jeg absolutt ikke bruker på jobb. Sistnevnte er det vel nå 4 av, den nye klokka har jeg ikke planer om å bruke på jobb. En av klokkene har jeg forløpig spart til «pent», men på tanke på hvor sjeldent jeg går «pent» kledd, er det vel liten vits å sitte og vente på neste konfirmasjon, bryllup eller slike anledninger. Hva synes dere om min nye klokke?

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2009/08/25/ny-klokke-i-posten-i-dag/

6 kommentarer

Hopp over til kommentarskjema

  • Robban25 august, 2009 kl 20:31

  nå sitter det en gutt her som er veldig misunnelig. den klokka var jo stilig må jeg si.

  • kak25 august, 2009 kl 20:43
   Forfatter

  Det er bare å si ifra hvis du vil ha en du også, Robban! 😉

  • Nicolas26 august, 2009 kl 00:15

  Gratulerer med fresh og fin klokke mr. KAK!

  Men du… går ikke du relativt fint kledd på jobb da? med uniform og greier?
  Jeg hadde vurdert å bruke den på jobb jeg, for å få mest mulig glede av den.

  • kak26 august, 2009 kl 06:01
   Forfatter

  Takk for det, Nicolas! Du har forsåvidt ett godt poeng der, jeg går mye penere kledd på jobb enn jeg gjør til ellers. Det er dessverre ikke alle bussjåfører som bruker uniformen de har fått utdelt, men jeg er en av dem som alltid bruker den! Til og med slipset året rundt, der er det mange som slurver. Har vi først fått utdelt en uniform, så er det jo genialt enkelt å bruke den. Man slipper å ofre en eneste tanke på hva man skal ha på seg! 😀

  Det er forøvrig disse klokkene jeg bruker på jobb:

  • Robban26 august, 2009 kl 10:36

  blå klokke når det regner, hvit klokke når det er snø og rød klokke når solen skinner 🙂

  Perfekt med andre ord

  • kak28 august, 2009 kl 12:21
   Forfatter

  Nesten perfekt i såfall, for den siste klokka er ikke rød, men brun/mørk bronse! 😀

  Jeg synes det er en pen klokke, men jeg er ikke særlig imponert over låsemekanismen på metallenka. Den har nemlig en tendens til å gå opp i tide og utide. Ganske upraktisk kan du si! 🙁

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.