Uvanlig internettkjøp

Ihvertfall til meg å være. Hittil har jeg primært kjøpt modellbiler, sko, klokker og musikk på ebay. Men nå har jeg altså også kjøpt noen andre ting. Jeg har i lang tid egentlig hatt lyst på noen t-trøyer med motiv på. Slik at jeg har mulighet til å variere litt og ikke bare gå i hvite t-trøyer hele tiden. Vet ikke om noen tenker noe særlig på det, men jeg har følt litt på at jeg går i like t-trøyer hele tiden. Det er riktignok ikke den samme t-trøya hele tiden, for jeg har hele 12 hvite t-trøyer på lager. Men når jeg har spurt etter t-trøyer med motiv og i andre farger har de som regel aldri hatt noe på lager på Dressmann. Men her forleden hadde de altså det. Men det kan vel ha noe med at det ikke var noen kampanje på den slags varer for tiden.

Derfor fikk jeg tak i 3 t-trøyer med motiv på, en med ett bilmotiv, en med motorsykkelmotiv.. og den tredje husker jeg faktisk ikke hva for motiv det var på. Det er bare en av disse jeg har brukt enda, her hjemme og sånn til hverdags har det forløpig gått i de hvite t-trøyene. Det geniale med disse er at de kan vaskes sammen med skjortene mine og klores hvis jeg har vært uhedlig og fått en flekk som ikke går vekk i vanlig vask. I tillegg fikk jeg kjøpt meg et par nye bukser, som det virkelig begynte å bli stort behov for. Buksa jeg har brukt mest har glidelåsen gått i stykker på, den andre buksa er egentlig litt stor til meg og den siste mangler en knapp. Men det har jeg endelig bestemt meg for å gjøre noe med. Buksa ellers er jo fin og har ikke blitt brukt altfor mye. Det var også gledelig at jeg har gått ned en størrelse i livet når jeg kjøpte de to nye buksene! Jeg valgte en svart bukse med sidelommer, som jeg har vært vant til å gå i de siste årene. I tillegg en olabukse, det er det nok ingen som har sett meg i på mange, mange år.

Men det jeg skulle frem til er at jeg nå også har kjøpt en t-trøye på ebay. Ett ganske spesielt motiv vil jeg også påstå. T-trøya er knall rød og hele framsiden er dekket av ett t-banenett-kart fra Brooklyn i New York. Det er ihvertfall ikke en t-trøye jeg har sett noen andre i distriktet gå rundt i! Det er vel ikke akkurat noe som selges her i byen heller, vil jeg tro. Litt artig å ha noe som ingen andre har også. I det siste har også ett annet behov meldt seg, spesielt når jeg har gått i shorts. Da er det begrenset med lommer og man mister jo omtrent shortsen hvis man fyller opp lommene med nøkler, lommebok, mobiltelefon osv. Derfor har jeg ofte hatt dette i en pose fra enten apoteket eller vinmonopolet. Ikke spesielt lekkert, spør du meg. Derfor har jeg nå kjøpt, på ebay selvfølgelig, et par mindre bagger som jeg kan bruke til dette og andre ting for den saks skyld. De som har fulgt med i bloggen i det siste, ser raskt at merkene ikke er tilfeldig valgt!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2009/08/26/uvanlig-internettkjop/

3 kommentarer

  • Robban26 august, 2009 kl 20:26

  Stilig t-skjorte Ken. Jeg vil også ha. Du er veldig flink til å plukke ut ting jeg vil ha. Den baggen vil jeg også ha. Så kan jeg bytte litt på min Puma bag og den Converse bagen 🙂

  • kak26 august, 2009 kl 20:45
   Forfatter

  Hehe, takk for det Robban! Er utrolig mye gøy å finne på ebay vettu! Men man kan fort bli litt hekta, er derfor jeg har hatt en selvpålagt «pause» i 2 måneder. Kul den Puma-baggen din da! Converse-baggen var den første jeg kjøpte, den synes jeg er utrolig kul. Men valgte å kjøpe Adidas-baggen i tillegg, som er litt mer nøytral. I tillegg er den litt mindre.

  Har vel ikke behov for flere bagger, men kommer til å være på utkikk etter flere t-trøyer fremover! Spesielt når jeg kan få de billigere tilsendt fra USA enn å kjøpe dem på Dressmann! 😉

  • kak28 august, 2009 kl 12:23
   Forfatter

  Adidas-baggen har forøvrig vært utrolig praktisk å ha med seg i dag som jeg har bilen på verkstedet! Utrolig genialt å ha lommebok, mobiltelefon (HTC Touc’en, min Nokia 6300 har jeg i taska på beltet), solbriller (lite bruk for dem i dag gett), valgkortet og papirene jeg trengte for å bestille nytt pass hos politiet! 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.