Casa Murilo – norsk/britisk indie rock

Mens noen legger ned (som Superfamily fra Moss tidligere i kveld) er det alltids noen nye som kommer til. Jeg ble tipset av en kompis her om dagen om Casa Murilo, et ifølge wikipedia norsk indie rock band fra Oslo. Bandet ble startet av to briter og en nordmann i 2009. Nå har det kommet til flere bandmedlemmer etterhvert og de teller nå ikke mindre enn 6 medlemmer. Det kan nå se ut til at bandet består av 2 nordmenn og er på det norske plateselskapet Sony Music Norway. De har rukket å gi ut to album allerede faktisk, «Lifting Ships» fra 2009 og «The Rise And Fall» fra 2012. Og jeg må si at dette låter veldig bra!

De er dog ikke så veldig tilgjengelige til fornuftige priser. Det vil si at jeg kan få tak i det første albumet på bandcamp.com faktisk, men det andre albumet må jeg kjøpe via de vanlige norske butikkene. Men forløpig nyter jeg begge albumene fra Spotify! Det fungerer fint det også! Det blir spennende å se hva Casa Murilo gjør fremover også! Håper ikke disse lider samme skjebne som Superfamily i løpet av noen år. Men noen er nok litt mer driftige enn andre, gitaristen i Casa Murilo er også med i et annet band som heter The Lionheads. Men de har ikke kommet med noe album enda, men de skal visstnok gjøre det sent i høst. Men sangene «Exit» og «Kids» er å finne på Spotify! Og dette høres veldig lovende ut! Gleder meg til de kommer med sitt første album!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2013/08/07/casa-murilo-norskbritisk-indie-rock/

2 kommentarer

  1. Morosamt at Casa Murilo falt i smak kompis. Tenkte det var verdt å tipse deg om det, fikk jo «kjeft» sist jeg ikke nevnte ett bra band for deg (Ugress) så når du nå var i den modusen med litt indie, rock og pop så måtte jeg bare nevne Casa Murilo for deg.

    • kak8 august, 2013 kl 21:39
      Forfatter

    Jeg syntes det var litt rart at du var så treig med å tipse meg om Ugress ja, siden du visste at jeg likte den typen musikk! Men er historie, jeg er jo en STOR fan av Ugress blitt så! 🙂

    Det er i grunn veldig mange musikksjangre jeg liker og har kjøpt musikk fra, indie er en «nymotens» sjanger som ikke nødvendigvis er så veldig beskrivende på hvordan musikken er, synes jeg. Det aller beste er å lytte til musikken og gjøre seg opp en mening selv! 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.