Kjøligere vær i sikte!

Ifølge værmeldinga på f-b.no er det ventet kjøligere vær snart, nærmere bestemt allerede fra i morgen. I dag var det meldt 26 grader men her på Veum har det idag vært 30 grader i skyggen og vi sliter med over 28 grader innendørs. Er det rart man blir slapp om dagen? Har man bil med klimaanlegg kan man komme seg rundt uten å få helt fnatt, eller i det minste bil, for da kan man jo rulle ned vinduene og det blåser jo i det minste litt. Vårt alternativ for øyeblikket er en varm buss eller å bli stekt levende på en sykkel. Må innrømme at det blir til at jeg forblir hjemme foran vifta inntil jeg absolutt ut, f.eks i butikken. I dag var det dags for å komme seg til tippekommisjonæren og levere Viking Lotto, men i denne varmen skal jeg love deg at buypass kortterminalen fra Norsk Tipping ble koblet opp ja! Litt startproblemer men etter litt knoting var Viking Lotto-kupongen levert! 🙂

Sliter også med matlysten i denne varmen, og det er jeg sikkert ikke alene om, men av en eller annen merkelig grunn har jeg alltid lyst på grillmat, fatte og begripe det den som kan. Det er vel noe som smaker usannsynlig godt og noe man bare spiser i sommermånedene, og da blir det til at DET kan man i hvertfall orke! hehe Det ble grilling etter at sola hadde gått ned over «åskammen» bak her i går, mulig det blir noe idag også, men blir nok ikke før om en time eller to isåfall. Det aller værste med denne varmen er at det er helt forferdelig å sove om natta. Med 22-23 grader når man går og legger seg og ett sted mellom 24 og 27 grader når man våkner, er det rett og slett ikke rart at man er litt «slakt». Gleder meg til kjøligere vær og ikke minst kjøligere netter! Heldigvis har det ikke vært noen tropenetter i år (ikke mindre enn 20 grader iløpet av natta), for da hadde det nok vært enda værre.

I morra er det meldt 21 grader og nedbør, fredag er det meldt 23 grader og litt nedbør, lørdag er det meldt 20 grader og nedbør og på søndag er det meldt 18 grader og noe som kan se ut som regn (mye nedbør). Jeg gleder meg! Må innrømme at det er mer behagelig å kle på seg fordi det er for kjølig enn å ikke ha mer å kle av seg fordi det er så usannsynlig varmt!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/07/26/kjoligere-vaer-i-sikte/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.