Tour de France-vinner dopingtatt!

I går ble det kjent at en Tour de France-rytter hadde testet positivt for doping, men det kom ikke frem noe om hvem det var, hvilket lag vedkommende syklet for eller hvilken nasjonalitet rytteren tilhørte. Idag har det gått spekulasjoner i at det kan være sammenlagtvinneren Floyd Landis som hadde testet positivt for doping. Dette på bakgrunn av at han ikke møtte opp til ett påmeldt løp i Nederland i går og i Danmark idag. Det virket rett og slett som om Floyd Landis hadde gått under jorden. Nå har det nettopp blitt bekreftet at det er Floyd Landis som har blitt tatt for doping.

Det overrasket en hel verden når han etter å ha hatt store problemer på en fjelletappe og så vinne den neste etappen med nesten 6 minutter. Det ble omtalt som det største innen Tour de Frances historie. Nå viser det seg derimot at Floyd Landis ikke har rent mel i posen. Hvem ble derfor nummer 2 sammenlagt i årets Tour de France? En spanjol med navn Pereiro Sio som lå 57 sekunder totalt sett bak Floyd Landis. Mer om dette på vg.no!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/07/27/tour-de-france-vinner-dopingtatt/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.