Richard Rydell i pole position for SEAT

Richard Rydell sikret sin 2. pole position i år for SEAT, denne gang på Puebla-banen i Mexico. Banen var ny i fjor og den var mildt sagt ett mareritt å kjøre på. Ingen avkjøringsoner og glatt som fy. Litt utenfor idealsporet og du lå klistra i murveggen. De har blitt gjort noen endringer på banen til årets WTCC-løp og den er forhåpentligvis ikke like glatt. Det er forøvrig ikke ofte vi ser Independent-sjåfører så langt oppe under en WTCC-kvalifisering. Ryan Sharp i Honda som nr 3 og Tom Coronel i SEAT som nr 5. Kanskje ikke like overraskende med Honda’en, da Honda-bilene var raske som fy på denne banen i fjor. Salvatore Tavana og Augusto Farfus i Alfa Romeo sikret seg 2. og 4. startspor, mens beste BMW var Andy Priaulx i 10. startspor.

Fra 6. til og med 9. startspor var det ett SEAT-tog. Dårligst plasserte fabrikk-SEAT er Peter Terting i 12. sportspor. Jörg Müller og Dirk Müller i fabrikk-BMW-teamet starter fra 13. og 17. startspor. Ingen lett oppgave for BMW-teamet i morgen med andre ord. Men hva gjør vel det? Med unntak av sympatiske Andy Priaulx er det ikke stort BMW-førerne betyr for meg. Richard Rydell har vært litt uheldig i noen løp og blitt «kjørt av» av andre deltagere, og jeg håper derfor at uflaksen ikke er på hans side i morgen og at han klarer å disponere hans andre pole position av året til hans første seier av året!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/07/30/richard-rydell-i-pole-position-for-seat/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.