Ny tur til skulturparken StenKunstHvaler på Rødshue

Jeg har vært en ny tur til skulturparken StenKunstHvaler på Rødshue som ligger på Kirkøy, Hvaler. Denne gangen sammen med en annen over pari fotointeressert kompis. Det ble mye av det samme som sist, men også noen nye motiver. Vi var begge litt over pari interessert i å ta litt bilder av bølger og vann i fjæra på Rødshue. Jeg hadde ikke med meg noe stativ, så alt måtte tas på frihånd som vanlig. Noe jeg i grunn foretrekker. Men akkurat når det kommer til å ta bilder av sløret vann, er nok et stativ å foretrekke. Selv om jeg med en ekstremt stødig hånd kan klare å komme med i 1/2 sekund med VR på objektivet, men jeg bør nok holde meg på til 1/4 og 1/5 sekund for å være på den sikre siden. Jeg får heller ta med meg stativet neste gang jeg ønsker å ta denne typen bilder!

                                                             

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2014/11/02/ny-tur-til-skulturparken-stenkunsthvaler-pa-rodshue/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.