Bjørndalsdammene

Jeg benyttet anledningen til å ta en tur opp til Bjørndalsdammene i en av pausene mine denne uka. Det vil si, det er flere av disse dammene, tre såvidt jeg har skjønt. Siden jeg var der sist, har det mildt sagt skjedd en liten forvandling av hele området. Som det også står på en sten mellom dam 1 og 2, ble Bjørndalsdammene rehabilitert av Fredrikstad kommune i 2010. Og det har mildt sagt  blitt et veldig fint turområde! Tipper at det er utrolig deilig å ta turen opp dit om sommeren, sitte og slappe av på en av krakkene og nyte utsikten! Denne turen var ikke akkurat god og varm, så jeg hadde på meg både lue og hansker. For å komme dit kjørte jeg inn ved Henriette, kiosken ikke langt fra Trara (Kniple) og kjørte så langt jeg kunne komme opp i Bjørndalsveien. Det var ikke akkurat fullt på den lille parkeringsplassen på denne tiden av året, jeg var faktisk alene der. Men jeg møtte ganske mange som var på tur i området mens jeg var der.

                                             

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2015/01/08/bjorndalsdammene/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.