Elsk meg i morgen

Jeg har vært litt mer obs på at man kan finne noen gullkorn i dvd-hyllene i matbutikkene i det siste, og snublet over ett eksemplar av Elsk meg i morgen på Kiwi til 79,- kroner tidligere i uka. Filmen er den tredje Elling-filmen med Per Christian Ellefsen som Elling. I denne er også Sven Nordin tilbake som Kjell Bjarne. Jeg rett og slett elsket den første Elling-filmen, men når jeg så den andre, Mors Elling, ble jeg rett og slett kjempetrist. Filmen var utrolig trist og Elling var utrolig slem mot sin mor. De som forventet at Mors Elling skulle være like morsom som den første, fikk seg nok litt av en overraskelse, meg inkludert.

Derfor er det gledelig at Kjell Bjarne er tilbake og det er en morsom film vi får se! Det har gått 4-5 år siden vi forlot Elling og Kjell Bjarne i den første filmen og Elling har bodd for seg selv i 4 år. Når vi møter Elling har han langt hår, ser ustelt ut og leiligheten ser rett og slett ut som en grisebinge. Kjell Bjarne kommer heldigvis og redder Elling ut av hans galskap. Resten av historien får dere se når dere ser filmen! Filmen er utrolig morsom, men også litt trist til tider, men Elling og Kjell Bjarne har heldigvis hverandre når det kommer vanskelige tider, og de hjelper hverandre ut av krisene! Filmen anbefales på det sterkeste og alle tre filmene burde være obligatorisk i enhvers filmsamling!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/09/16/elsk-meg-i-morgen/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.