One Hour Photo

Når jeg var innom Rimi på torsdag hadde jeg litt god tid når jeg ventet på bussen hjem at jeg tittet litt igjennom dvd-filmene de hadde til 59,- og 79,-. Fant tilfeldigvis ett eksemplar av filmen One Hour Photo med Robin Williams fra 2002 som jeg kjøpte. Jeg har hatt lyst til å se denne filmen lenge, da Robin Williams alltid leverer og fordi det hørtes som en interessant film. Jeg har i kveld sett filmen og film handler om Sy (Robin Williams) som jobber i en timeslab (fotoforretning som fremkaller bilder på timen) og har gjort det i lange tider. Det er sikkert ikke uvanlig, og kanskje til og med ikke så lett å unngå å se noen av kundenes bilder, men Sy tar nok dette litt lengre enn hva som er normalt.

Jeg ønsker ikke å røpe noe vesentlig fra filmen, men dette var en utrolig bra film hvor Robin Williams som vanlig leverer varene! Han er utrolig flink til å spille ganske forskjellige roller, eller det vil si: Man føler ikke at Robin Williams spiller, men at han rett og slett ER den rollen han spiller. Det er på den ene siden utrolig trist å se den personen Sy er i filmen, samtidig som man også blir ganske irritert over hans handlinger. Man får dog en del svar mot slutten av filmen som forklarer en del. Denne filmen kan jeg så absolutt anbefale på det sterkeste!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/09/16/one-hour-photo/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.