Frostrøyk etter solnedgang på Lervik

Etter å ha vært på Saltholmen i Råde for aller første gang i går, avslutta jeg ettermiddagen med en tur til Lervik på Manstad. Nærmere bestemt Lervik camping som er en liten campingplass langs veien som jeg kjører titt og ofte når jeg kjører rute 372 Engelskviken-Lervik. Vi snur riktignok ute på Skjæløy. Det var ikke mye lys igjen når jeg tok disse bildene, så her har jeg både måttet justere ISO-verdien litt opp og ikke minst bruke større blendere. Bildene jeg har valgt å legge ut er tatt med alt fra blender f2.8 til f5.6, men mest blender f4. De to første er tatt på 24 mm og de fem neste er tatt på 50 mm. Bildene er tatt fra Lervik mot Klokkerbukta med Skjæløy på høyre side og Engelsvikøya på venstre side. Legg også merke til frostrøyken som kommer sigende over vannet! Ikke så rart når temperaturen falt ganske fort når sola forsvant ned over horisonten.

      

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2015/11/21/frostroyk-etter-solnedgang-pa-lervik/

1 kommentar

  1. Fine bilder, uten tvil!! 😀
    Men når det er sagt hadde det vært utrolig mye mer spennende om du la ut kun 1-2 bilder av samme motiv, ikke et titalls. Det blir jo ikke noe forskjell på bildene og folk går trett på såpass mange helt like bilder, og dermed mister de interessen.
    La dette bli oppfattet som konstruktiv kritikk, noe du kan lære av og ta med deg på veien videre! 😀 For du har jo en tendens til å ta flotte bilder så la ikke de andre som ikke er fullt så fine ødelegge for dine flotteste! Stå på Ken Arild! Dette blir bra! 🙂 😀

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.