Tur til Varnes fort med bobilen

Deretter gikk turen direkte til Varnes fort. Varnes fort besøkte jeg første gang i mai 2016 og har hatt lyst til å ta en ny tur siden. Første gangen var det mildt sagt et slit å komme meg frem til fortet da jeg valgte å følge de merkede turstiene og det resulterte i en tur rundt fjellet istedenfor å bare gå tvers igjennom tunnelen som tyskerne laget under krigen. I tillegg hadde jeg gått glipp av noen stillinger på toppen av fjellet som jeg hadde lyst til å utforske ved neste besøk. Varnes fort var derfor noe av det jeg hadde bestemt meg allerede før denne turen at jeg skulle besøke! Turen fra Lista flyplass til parkeringen ved Varnes fort tar bare et kvarters tid ifølge Google maps. Litt mer tid tar det nok, for de siste 3-4 kilometerne kjører man på grusveier.

Jeg stopper etterhvert for å slippe frem en mann med barnevogn som prater i mobiltelefonen. Jeg spør om jeg kommer meg noe særlig lengre fremover nå. Da får jeg som svar at jeg kommer bare 200-300 meter til. Årsaken til at jeg spurte var fordi jeg mente at jeg hadde parkert nettopp her jeg stoppet for å slippe frem han med barnevognen når jeg var her i 2016. Da hadde jeg kjørt frem til jeg kom til porten og måte rygge tilbake. Så da var det like greit å bare rygge bobilen på plass og få parkert her. Ikke noen vits å kjøre frem de 200-300 meterne og rygge tilbake igjen. Sist så jeg at det var flere som hadde åpnet porten og kjørt enda litt lengre inn for å parkere. Men det er ikke de helt store avstandene vi snakker om, og nå kom jeg tross alt kjørende med noe litt større enn personbilen som jeg brukte sist.

Jeg spiser lunsj i bobilen før jeg gjør meg klar for å gå den siste biten inn til Varnes fort. Denne gangen er det ikke noen tvil om at jeg skulle finne tunnelen og ta den lettvinte veien frem til selve fortet som ligger på den andre siden av fjellet. Jeg skodde meg selvfølgelig med gummistøvler, for det var ikke akkurat tørt i den andre enden av tunnelen sist jeg besøkte fortet. I tillegg Var selvfølgelig lommelykta klar, den er alltid med i ryggsekken når jeg er på tur. En LED LENSER P7 som lyser rimelig heftig! Uunnværlig når man er på tur og ikke minst når man skal inn beksvarte bunkere og tunneler! Jeg startet først turen uten å ta på meg jakka, da jeg var litt usikker på om jeg ville ha behov for jakka. Men jeg gikk ikke veldig langt før jeg valgte å snu og gå tilbake for å ta på meg jakka. Jeg får da heller ta den av hvis det skulle bli for varmt etterhvert.

Det er forøvrig overhodet ikke noe problem å finne tunnelen, det er bare å følge veien hele veien og man går rundt i en bue mot slutten før man kommer til tunnelåpningen! Da er det bare å få frem kameraet med blitz og lommelykten for å starte på turen igjennom tunnelen! Jeg må selvfølgelig ta bilder på utsiden av tunnelen for å dokumentere hvordan det ser ut først også. Inne i tunnelen kommer man også etterhvert til en gjenmurt inngang. Når man er nesten igjennom hele tunnelen deler også tunnelen seg i to og der har man en annen gjenmurt inngang. Jeg mener å ha lest at dette er inngang til fjellanlegget og til kommandobunkeren ved Varnes fort! Det er gjenmurt, så det er ikke mulig å utforske lengre. Den ene muren er det noen som har klart å slå opp et lite hull i, men det var ikke rare hullet. Jeg vet heller ikke hvor trygt det ville vært å tatt turen inn i dette fjellanlegget hvis det hadde vært fysisk mulig. Men utrolig interessant og spennende hadde det uten tvil vært!

   

Ved utgangen av tunnelen var det ikke noen tvil om at gummistøvler var korrekt valg! Det er forøvrig en litt overskyet grå dag, men ikke så grå at man ikke kunne se litt blågrått i skylaget som gjorde det hele litt mer dramatisk å ta bilder av! Så fort man kommer ut av tunnelen har man den første Regelbau R671 kanonbunkeren på venstre side. Denne står det ingen kanon i lengre og man har valgt å “sikre” den med å fylle ett lass med fyllmasse i åpningen der kanonen normalt sett har stått. Det ser unektelig litt teit ut og det kunne da vært mulig å gjøre dette på en penere måte? Men uansett, hvis man går litt lengre i samme retning finner man den andre Regelbau R671 kanonbunkeren! Her er det også en kanon på plass! Og jeg må si at det er alltid et STORT pluss at det fortsatt er kanoner på plass på fortene jeg besøker! Alt blir mye mer autentisk og realistisk med en gang!

Der kan man også på et informasjonsskilt lese:

Varnes fort

Dette batteri var underlagt Artillerigruppe Vanse sammen med Hidra, Marka, Loshavn og Hausvik. Batteriet hadde fire 10,5 cm kanoner, med 16.000 meter skuddvidde og skuddhastighet på 5 skudd per minutt.

To av kanonene stod i kasematt, som var et stort tunnelanlegg ved batteriet, forbundet bl.a. med kommandotårnet over denne kanonstillingen. I tillegg kom vanlige nærforsvarsvåpen.

Batteriet var et lite ledd i den enorme Vestvollen som tyskerne bygde fra 1940, langs hele Atlanterhavskysten, fra Nordishavet til Pyreneene, og som de holdt besatt for å sikre mot alliert invasjon. Bare langs den norske vestkyst hadde de bygd ca 300 batterier.

Anleggsarbeidet ble ofte uført av krigsfanger. Her på Varnes deltok 150 russiske fanger, foruten fanger fra Nederland og en god del norske frivillige. Arbeidet varte helt frem til fredsdagen i 1945.

Anlegget ble aldri brukt i krigshandlinger. De ca 100 soldatene som var forlagt til Vigan fikk bare drive øvelsesskyting.

La anlegget stå som et dystert minne. Det folk som glemmer sin historie, er dømt til å gjenoppleve den.

Legg også merke til at det har blitt laget en ny trapp opp over Regelbau R671 kanonbunkeren og videre opp mot kommandobunkeren! Ved forrige besøk var det en tretrapp. Det har også blitt laget en plattform oppe over kanonbunkeren som man kan sitte og nyte utsikten hvis man ønsker det! Eller bare trenger en liten pust i bakken! Høydepunktet her på Varnes fort er uten tvil den Regelbau R671 kanonbunkeren som jeg befinner meg ved nå! Den inneholder en 10,5 cm K332 kanon som er en fransk Schneider-kanon! Inngangen i bakkant i fjellanlegget er som nevnt murt igjen, men det er ikke noe problem å komme inn i bunkeren inn på siden av skjoldet til kanonen, slik at man kan komme inn på baksiden av kanonen inne i kanonbunkeren!

Selv om jeg var inne fire år tidligere, måtte jeg selvfølgelig ta en ny tur inn nå for å ta noen nye bilder! Sist tok jeg alle bildene med 16 mm med mitt Nikon 16-35 mm F4, nå boltret jeg meg med 14 mm med mitt Nikon 14-24 mm F.28! De to ekstra millimeterne gjør underverker når man er inne på trange plasser! Jeg må dog være litt obs på litt lengre lukkertider på frihånd, da dette objektivet ikke har VR, altså Nikon sitt system for å stabilisere kameraet når man tar bilder på frihånd med lukkertider som egentlig er lengre enn det som er normalt å kunne ta på frihånd. Men så lenge jeg holder meg på riktig side av denne grensen, med dette objektivet er det 1/15 sekund, så er det ikke noe problem. Jeg må eventuelt kompensere med litt høyere ISO hvis det skulle være nødvendig.

   

Når jeg kommer ut fra kanonbunkeren igjen kan jeg faktisk se litt blå himmel der oppe blant skyene, men skylaget henger ganske tungt over området enda. Men da er det på tide å ta trappa opp til kommandobunkeren har ta den i nærmere øyesyn igjen! Det er en grei skråning opp etter at man har gått trappa. Og med mer normale brennvidder på et kamera er det ikke bare bare å få tatt bilder av hele kommandobunkeren når man befinner seg her oppe. Men med 16 mm sist og nå 14 mm er det ikke noe problem. Og når jeg sammenligner bildene jeg tok for fire år siden og med de nye bildene jeg tok med 14 mm denne gangen, er det ikke noen tvil om at jeg klarer å få med meg mer på bildene! Men på venstre side av kommandobunkeren (når man ser ut mot havet), det vil si den siden man kommer opp til først, så hadde det vært genialt å å tatt bilder fra et litt høyere punkt. Et ettbenstativ hadde f.eks løst dette til en viss grad. Men det hadde jeg ikke med meg på denne turen. Det mest geniale for å ta en masse bilder fra andre vinkler enn det man klarer å ta med kameraet i henda med beina plantet på landejorda hadde vært en drone selvfølgelig!

Når man skal gå over på den andre siden av kommandobunkeren i forkant av den, så er det greit å holde seg i kjettingen og tauet som er festet der, så man ikke er uheldig og tar turen ufrivillig ned fjellsiden! Og det er ikke noen tvil om at denne siden er den mest fotogene siden av denne Regelbau R636 kommandobunkeren på Varnes fort! Her får man også stått litt høyere i terrenget og får derfor tatt litt mer normale bilder som ikke tas fra froskeperspektiv. Men man er avhengig av å ha heftige vidvinkel på kameraet for å få tatt bilder av hele kommandobunkeren på ett og samme bilde! I tillegg ønsker man jo gjerne å ha med litt av omgivelsene også, og ikke bare betongen i seg selv! Det er ikke noen tvil om at dette er en ganske så ENORM Regelbau R636 kommandobunker! Den er er bygget litt annerledes enn en helt standard R636, der ser man spesielt øvre nivå på kommandobunkeren over den karakteristiske runde kuppelen som er over det nedre nivået i bunkeren! Det er utrolig synd at man ikke kan komme inn på innsiden av denne kommandobunkeren lengre!

   

På vei videre oppover til toppen av fjellet finner jeg ganske fort løpegraver, nærforsvarstillinger, en stilling for MG? Og selvfølgelig det som jeg regner med er en luftvernstilling på toppen som nå har blitt tilrettelagt med et par krakker! Det er forresten litt av en utsikt man har herfra på toppen av Varnes fort! Her ser man bort til Andabeløya til høyre og Hidra til venstre! Der ute finner man jo et ekstraordinært fort med en fantastisk natur og utsikt, nemlig Hitterøy kystfort på Hågåsen, Hidra! Jeg hadde mitt første besøk der i april 2017 og andre besøk i april 2019! Min opprinnelige plan var en ny tur til Hidra i påska i år, men Korona ville det annerledes. Men jeg skal uten tvil tilbake til Hidra og Hitterøy kystfort eller Hågåsen kystbatteri som det også kalles!

Når anledningen bød seg, så var ikke jeg lei for å ta av meg ryggsekken, jakka, genseren, klokka og capsen og sette meg ned på den ene krakken. Må innrømme at jeg var rimelig svett på dette tidspunktet! Da er det utrolig deilig å få av seg litt klær og få litt frisk luft, for ikke å snakke om litt kaldt å drikke! Jeg ble sittende her et kvarters tid for å hvile litt, drikke og sende noen meldinger på telefonen! Før jeg fikk på meg alt igjen og ruslet videre. Nøt utsikten her oppe fra i lange åndedrag før jeg ruslet litt videre for å se om det var noe mer interessant å ta bilder av! Jeg tok også noen flere bilder av kommandobunkeren på vei ned fra toppen igjen også! Mens jeg tar bilder ringer telefonen og jeg blir sittende delvis på kommandobunkeren mens jeg prater i telefonen med en god venn av meg. En liten hvil på krakken på plattingen/plattformen på toppen av kanonbunkeren ble det også tid til!

Etterpå ble det en tur rundt for å se på de to åpne kanonstillingene som de to siste 10,5 cm K332 kanonene stod plassert i! Spesielt den ene av disse to kanonstillingene er en fryd å ta bilder av fra alle vinkler. Det er ikke noen tvil om at det er utrolig naturskjønne omgivelser jeg nå befinner meg i! Herfra ser man også bort til Varnes fyr som jeg besøkte sist jeg var her, men jeg droppet dog en tur bortom denne gangen. Her ved den fineste av de to åpne kanonstillingene ringer min gode venn igjen og vi har en lengre samtale. Så selv om jeg reiser alene på disse turene mine, tidligere med bil og bruk av hotell, nå med bobilen, har jeg selvfølgelig stadig kontakt med familie og venner. Jeg er ikke helt huleboer heller. Jeg er nok avhengig av å slå av en prat med jevne mellomrom! Og da er det alltid gøy å fortelle ivrig om hva man har opplevd, hvor man befinner seg, hva for en utrolig fantastisk utsikt man har osv. Bildene får de se senere, jeg deler dog noen få bilder på Twitter underveis ofte.

Den siste åpne kanonstillingen ligger til vest, men den er ikke like gjennomført og fin. Her har det også grodd opp noen trær som ødelegger litt, selv om det ikke er mye til liv i disse trærne lengre. Når jeg var ferdig med runden på Varnes fort var det ikke rare rusleturen tilbake til tunnelen og igjennom fjellet. Jeg tok noen flere bilder av selve veien ned mot tunnelåpningen og den lille bunkeren som ligger ved veien. Det må ha vært en vaktpost eller noe slik? Må si jeg hadde en utrolig fin tur til Varnes fort denne gangen! Mens jeg sist var helt utslitt etter turen rundt fjellet for å komme meg frem til fortet på den andre siden sist, gikk jeg jo den lettvinte veien bare tvers igjennom fjellet denne gangen! Derfor var det ikke noe problem å ha overskudd til også å ta turen opp til luftvernstillingen og de andre mindre stillingene på toppen av fjellet! Skulle tro at det var enda mer fantastisk opplevelse og utsikt på enda mer godværsdager her ved Varnes fort!

Men med en lettvint tur igjennom fjellet eller ei, så er det alltid en belastning å ha en oppakning på ryggen med fotoutstyr og det hele som veier ca 10 kilo! Men det er en deal av greia som må være med når jeg skal ut på seriøse fototurer som dette! Lettvint å bare dra på kompaktkameraet som jeg får plass til i lomma på genseren, men det gir uten tvil noen utfordringer når man skal ta bilder i mørke tunneler, bunkere og det er trangt og man kunne trenge mer enn 24 mm som er det videste jeg har har vidvinkel på kompaktkameraet. Derfor var det utrolig deilig å få av seg alt igjen når jeg var tilbake til bobilen for å ta seg en ny rast. Når jeg hadde fått meg en liten tvil, begynte jeg å se på hvor jeg skulle kjøre videre. Hvor skulle jeg legge opp til å ta den neste natten?

Mer om Varnes fort her:

Varnes fort (22.05.16)
Varnes fyr (23.05.16)

Mer om turen med bobilen til Sørlandet her:

En natt ved Haviksanden med bobilen (23.11.20)
Tur til Würzburg Riese FuMO 214 radaren på Lista flyplass med bobilen (22.11.20)
Tur til Lista fyr med bobilen (22.11.20)
To netter på Brekneholmen i Borhaug havn med bobilen (19.11.20)
En liten tur til Lindesnes fyr med bobilen (19.11.20)
To netter på Skjernøya utenfor Mandal med bobilen (16.11.20)
Tur med bobilen til Sørlandet – første natt ved Steinbrygga i Borre (15.11.20)

                                                                                                                                                                                                         

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2020/11/26/tur-til-varnes-fort-med-bobilen/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.