Tur til Lista fyr med bobilen

Turen fra Brekneholmen til Lista fyr er på knappe 3 kilometer og tar derfor ikke mange minuttene. Det stod to bobiler ved Lista fyr allerede når jeg kom. Jeg parkerte sånn ca som jeg gjorde når jeg var der sist og hadde en natt med mildt sagt litt ruskevær. Jeg spiste lunsj i bobilen før jeg ruslet meg en liten tur for å ta litt bilder. Jeg har jo vært ved Lista fyr flere ganger, så det er ikke så mye nytt å se siden sist. Men de gjør noen små endringer på installasjonene sine mellom hvert besøk ser jeg. Legg merke til hjertet med norske flagg på gressplenen! På vei til Lista fyr var det også en hel haug norske flagg i veikanten! “Tellus” jordkloden som er bygget i søppel som har kommet flytende inn fra havet står fortsatt. Jeg fikk noen utrolige fine bilder her sist med solnedgangen. Det var også en utrolig praktisk å bruke til å komme seg inn i “varmen” når det regnet! Noe varme står det selvfølgelig ikke på, men man har ihvertfall tak over hodet!

Jeg var ved Lista fyr i litt over to timer før jeg tenkte å kjøre videre. Det var aldri planen at jeg skulle overnatte her, bare en liten tur innom når jeg var såpass nærme. Bodelsbatteriet var på 92% når jeg kjørte fra Lista fyr.

Mer om lista fyr her:

En natt ved Lista fyr med bobilen (19.12.19)
Ny tur til Lista fyr (31.05.16)
Lista fyr (27.07.15)

Mer om turen med bobilen til Sørlandet her:

To netter på Brekneholmen i Borhaug havn med bobilen (19.11.20)
En liten tur til Lindesnes fyr med bobilen (19.11.20)
To netter på Skjernøya utenfor Mandal med bobilen (16.11.20)
Tur med bobilen til Sørlandet – første natt ved Steinbrygga i Borre (15.11.20)

                                                             

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2020/11/22/tur-til-lista-fyr-med-bobilen/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.