Mikkel rev og oppkast i bussen

Etter å ha kjørt over stokk og sten på Hvaler onsdag i forrige uke, har det vært mindre trafikale problemer de to siste dagene på Hvaler. Men på morgenkvisten i dag på vei opp fra Ed var det virkelig fart i Mikkel Rev på vei over veien. Siden det er såpass mørkt om dagen, er det fint lite jeg ser til dyrelivet på Hvaler, med unntak av når de forviller seg opp på veien. Men kuene som ligger langs veien legger man jo merke til. Om de allerede var våkne eller ei vites ikke, men de var ihvertfall våkne når jeg var på vei ned til Ed i dag. De lå i gresset og koste seg, antar jeg. Det er vel ikke så lenge til de må innendørs nå tenker jeg? Treet som hindret meg i å komme helt ned til Ed onsdag i forrige uke lå forøvrig langs veien nå. Det er ingen som har benyttet seg av «gratis ved» enda.

Det var egentlig ganske tilfeldig at jeg oppdaget det, da jeg ikke så ofte tar en runde bakover i bussen i løpet av skiftet mitt, ihvertfall ikke når det i utgangspunktet ikke er noe tid til overs. Men jeg tok en ekstra runde i dag for å plukke opp noe ruteinformasjon som jeg hadde delt ut til passasjerene mine på morgenkvisten i dag. Men det må ha vært noen av elevene som hadde «glemt» dem ombord i bussen, da de lå og fløt både i setene og på gulvet. Men det positive var at jeg samtidig oppdaget det faktisk var noen som hadde spydd bak i bussen i dag. Jeg regner med at det var på vei fra Fredrikstad sentrum til  Greåker videregående skole i dag. Det er forsåvidt greit at folk blir sjuke og må spy, og slikt kommer ofte såpass brått på at det som regel skjer der og da.

Men det jeg ikke synes er noe særlig, er at det var ingen som sa ifra at det hadde blitt spydd bak i bussen i dag. Hadde jeg ikke oppdaget det, hadde det vært fare for at andre hadde gått og tråkka oppi det og spred det rundt i hele bussen. Men heldigvis ble det oppdaget og jeg fikk kjørt over til anlegget på Østsiden og fikk meg en annen buss. Jeg ble naturlig nok forsinket på den siste turen i morges, men man kan tross alt ikke kjøre rundt med en buss full av oppkast bak i. I tillegg til at det er fryktelig grisete, lukter det også helt forferdelig. Det er forøvrig første gang jeg opplever noe slikt på denne tiden av døgnet, og jeg har ikke opplevd noe slikt siden jeg kjørte nattbuss i februar 2007. Ikke noe som skjer så veldig ofte med andre ord.

                  

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2014/12/19/mikkel-rev-og-oppkast-i-bussen/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.