Tofte på Hurum

Etter å ha tatt bilder av Filtvet fyr i 2 timer sist lørdag, tok jeg meg en runde rundt på Hurumlandet. Disse bildene er fra Tofte og områder i nærheten. Jeg er jaggu ikke sikker på hva demningen/fossen heter for noe. Men det er det kanskje noen andre som kan hjelpe meg med? Ellers har jeg vært litt her og der, primært nede ved vannet og tatt bilder! Jeg klarte heller ikke å gå forbi en isdekket liten vannpytt uten å ta noen bilder! Og jeg har laget litt forskjellige versjoner av disse bildene. Noen litt mer ekstreme enn de andre. Den ekstremt blå utgaven var den første jeg laget, men er nok den jeg er minst fornøyd med til syvende og sist. Men det er morsomt å se hva slags kunst man kan få ut av disse ellers ganske «grå og kjedelige» isbildene! Av disse fire isbildene, er nok nummer tre og fire mine favoritter! Hvem er dine?

                                                                       

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2014/12/19/tofte-pa-hurum/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.