Stokken i fargesparkende solnedgang

Det er lenge siden jeg har lagt ut noen bilder nå, det er enda lengre siden jeg faktisk tok disse bildene. Men jeg har vært slått ut av forkjølelse og influensa to ganger i løpet av kort tid på nyåret. Men jeg begynner å bli litt piggere nå og har dermed fått redigert ferdig noen bilder jeg tok ute på Stokken på vei hjem fra Hvaler. Jeg befinner meg på Stokken når jeg tar bildene, men på mesteparten av bildene er det Vesterøy vi ser «der borte». Dette var uten tvil en av de mer fargesprakende solnedgangene jeg har «fanget på film». Sist jeg opplevde noe tilsvarende var soloppgangen ved Fredrikstadbrua. Nå har det seg riktignok slik at disse bildene faktisk bare er tatt med tre dagers mellomrom, men sånn går det når man ikke får gjort dem ferdig. Nå er det snart helg!

                           

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2015/02/12/stokken-i-fargesparkende-solnedgang/

2 kommentarer

  • Solveig12 februar, 2015 kl 17:06

  Fantastiske flotte farger, og bilder!

  • kak21 februar, 2015 kl 08:55
   Forfatter

  Tusen takk for det, Solveig! 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.