Ny tur til Soli Brug

Det var bare en uke siden forrige gang jeg hadde vært på Soli Brug og tatt bilder, når jeg rett over nyttår tok meg en ny tur. Det er ikke fordi jeg ikke fikk «nok» bilder forrige gang, men rett og slett fordi jeg hadde lyst til å gjøre det litt annerledes denne gangen. På første tur ble alt tatt i HDR, mens denne gangen ble det bare tatt «tradisjonelle» bilder. Men siden bildene er tatt i NEF (RAW), er det større rom for å gjøre litt justeringer i ettertid. Alle endringene som skal gjøres med bildene gjøres i Lightroom, så det er bare lys, kontrast og farger som justeres. En annen forskjell disse to turene som bare skilles med en uke, er at snøen som var der i romjula var borte vekk. Det lå heller ikke like mye is der oppe som tidligere. Men jeg synes allikevel at jeg har klart å fange noe magisk ved Soli Brug også denne gangen. Veldig annerledes, men jeg er fornøyd med resultatet.

                                                                  

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2015/01/23/ny-tur-til-soli-brug/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.