Tykk tåke i Sellin på Rügen

Søndag, den siste hele dagen jeg skulle ha på Rügen hadde jeg tenkt til å ta det med ro og bare ta en liten tur i Sellin. Så det tok litt tid før jeg kom meg ut og avgårde for å ta en liten tur med kameraet. Jeg ante fred og ingen fare når jeg begynte å ta litt bilder av Residenz Seeblick og var på vei ned mot piren. Og ute til havs ser man at tåka er på vei inn mot land. Og før jeg vet ordet av det forsvinner hele piren i Sellin i tåkehavet! Jeg ble sittende litt og vente på at tåka kanskje skulle lette. Men det gjorde den ikke, så da var i grunn denne turen ganske meningsløs. Jeg ruslet derfor tilbake og gikk opp i en liten park på en høyde rett nedenfor hotellet. Parken heter Friedensberg og er ikke stor, men jeg hadde ikke vært der oppe før. Der lå ihvertfall ikke tåka tykk som nede ved piren. Men det er ikke rare avstanden som skal til før man ser at utsikten er ganske dårlig! Nå hadde jeg riktignok en forholdsvis grundig tur på piren i Sellin i oktober 2016, så det er ikke slik at jeg ikke har noen bilder av piren fra før av.

Mer om piren i Sellin her:

Piren i Sellin på Rügen (26.11.16)

                   

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2018/06/18/tykk-take-i-sellin-pa-rugen/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.