Solnedgang over Altefähr på Rügen

Til slutt var planen å avslutte kvelden i Altefähr på Rügen. På vei fra de hissige svanene og herskapshuset til den olympiske mesteren i Parow, Kramerhof hadde jeg et behov for å komme en tur innom en butikk før de stengte for kvelden. Og jeg treffer vel sikkert på en eller annen butikk på veien var min tanke, jeg kunne ikke begynne å knote med dette på GPS’en mens jeg kjørte. Men tror du jeg fant noen butikker på veien da? Nope, så når jeg var fremme i Altefähr begynte jeg å lete på GPS’en for de nærmeste butikkene. Og de befant seg i Stralsund alle sammen. Så etter litt frem og tilbake så endte jeg faktisk opp med å kjøre samme vei tilbake over Rügenbrücke igjen for å handle på en Netto-butikk der. Litt komisk, men sånn er det det.

Men vel tilbake til Altefähr på Rügen igjen kunne jeg få betalt for parkering og ta litt bilder av solnedgangen i båthavna og på stranda der! Her hadde jeg jo også panoramautsikt til Rügenbrücke, enda bedre enn fra Parow også, spør du meg! Det ble også en ganske fargerik solnedgang over Altefähr denne kvelden! Mye fargespill og vannet var også såpass stille at jeg fikk mye gjenspeiling av solnedgangen og fargespillet der også! Det hadde riktignok blitt en del mer skyer i løpet av den korte tiden jeg brukte på å kjøre tilbake til Stralsund og tilbake til Altefähr igjen. Men man må ta det man får, og dette er faktisk ikke så ille. Noen ganger blir jo hele solnedgangen ruinert av et altfor tykt skylag. Det ble heldigvis ikke slik denne fredag kvelden på Rügen!

Det konkluderte fredagen med en tur til utkikkstårnet i Barhöft i Tyskland, hissige svaner og herskapshus i Parow i Tyskland og til slutt solnedngangen over Altefähr på Rügen! Jeg tilbakela 177 kilometer med bilen med et gjennomsnittlig dieselforbruk på 0,52. 7.343 skritt.

                                                       

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2018/06/18/solnedgang-over-altefahr-pa-rugen/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.