Vindstille ved Wreechen på Rügen

Etter frokost og tatt livet litt ro på hotellet, tok jeg turen ut til en liten landsby som heter Wreechen på Rügen. Den ligger bare 10 minutter unna der jeg bodde på Rügen. Den ligger ved en innsjø med samme navn. Her ligger faktisk også det overnattingsstedet jeg hadde booket i november 2015 når jeg planla min aller første tur til Rügen. Den turen ble det riktignok ikke noe av. Det var nydelig vær, sola skinte og jeg hadde fantastiske forhold å ta bilder i. Jeg ruslet derfor litt rundt i området og tok litt bilder. Jeg satt også og nøt været og utsikten ganske lenge før jeg dro videre. Jeg var vel her i nesten halvannen time. Det kom også litt småbåter nå og da, så det var litt å titte på også mens jeg satt og slappet av.

Etterhvert kom det en med en båthenger og lurte på om det var min båt som lå dratt opp på land ved utkjøringsrampa. Men det var det jo ikke. En utrolig liten båt som jeg aldri i verden hadde turt å sette meg oppi. Eieren kom etterhvert, og de skulle være to oppi denne båten. Den lå dypt i vannet for å si det sånn. Men så lenge det ikke er noe sjø og man tar det pent, så går det vel bra. Men veldig tillitsvekkende kan jeg ikke si at denne mikroskopiske båten var. Jeg hadde kjøpt med meg en liten matbit og hadde selvfølgelig også med meg noe å drikke. Så da tok jeg like godt lunsjen her ved Wreechen. Det var utrolig stille og rolig og helt vindstille. Det var nesten ikke en lyd å høre, foruten fuglene og selvfølgelig når det kom en eller annen båt. Rett og slett som balsam for sjelen!

                                  

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2018/03/04/vindstille-ved-wreechen-pa-rugen/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.