Giancarlo Fisichella kjører Ferrari ut sesongen

Endelig har det blitt avklart hvem som skal erstatte Luca Badoer ut sesongen! Giancarlo Fisichella som sensasjonelt sikret seg pole position og en 2. plass med sin Force India i Belgia Grand Prix sist helg! Det gjorde nok ikke Giancarlo Fisichella mindre interessant for Ferrari-teamet. At de måtte finne på noe etter de utrolig dårlige resultatene Luca Badoer har levert har vært helt klart. Det har rett og slett vært pinlig å se Luca Badoer kjøre så dårlig i en konkurransedyktig Ferrari! Dermed ser vi første og andre plassen fra Belgia Grand Prix i hver sin Ferrari under Italia Grand Prix på Monza om litt over en uke! Hvordan vil Giancarlo Fisichella tilpasse seg en Ferrari F60?

Det har ikke blitt offentliggjort hvem som som vil erstatte Giancarlo Fisichella i Force India etter at han nå går til Ferrari. Men man antar at det er testfører Vitantonio Liuzzi som vil gjøre det. Men ingenting har blitt bekreftet enda. Man regner forøvrig med at Giancarlo Fisichella vil gå over i en testfører-rolle hos Ferrari etter at årets Formel 1-sesong er over. Dermed er vel «pensjonisttilværelsen» til Giancarlo Fisichella i Formel 1 sikret. Giancarlo Fisichella er nå 36 år og det er svært uvanlig å være i Formel 1 særlig mye lengre. Eldstemann i Formel 1-sirkuset for øyeblikket er vel Rubens Barrichello med sine 37 år. Hvis man ser bort fra Luca Badoer på 38 som erstattet Felipe Massa i de to siste løpene.

Personlig synes jeg det er utrolig kjipt at Giancarlo Fisichella går til Ferrari akkurat nå. Nå som Force India virkelig har fått fart på sakene, med både pole position og en 2. plass i Belgia Grand Prix. Hadde det vært utrolig spennende å se hvordan de hadde gjort det på Monza (Italia Grand Prix) som også er en rask bane. Nå får vi "bare» bare se hvordan Adrian Sutil og eventuelt Vitantonio Liuzzi gjør det. Det blir med andre ord ikke helt sammenlignbart siden besteføreren forsvinner. Men det blir uansett spennende å se om Force India klarer å hevde seg på Monza også. Men aller mest spennende blir det nok å se hvordan Giancarlo Fisichella gjør det i en Ferrari F60. Hva tror dere? Vil han være like konkurransedyktig i en Ferrari F60 fra første stund som han var i sin mer kjente Force India sist helg?

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2009/09/03/giancarlo-fisichella-kjorer-ferrari-ut-sesongen/

3 kommentarer

  • Robban3 september, 2009 kl 20:27

  dette var en spennende nyhet må jeg si. Atle Gulbrandsen antydet jo at det var en sannsynlighet at vi så Fisi i en rød bil på Monza. Og svaret fra Fisi under pressekonferansen gjorde jo ikke spenningen mindre interessant.

  men godt Badoer er ute av sirkuset. makan til elendig fører har jeg ikke sett (tror jeg). nei nå gleder jeg meg til neste løp.

  • mats3 september, 2009 kl 20:37

  Tja, det å si at han Badoer er elendig er vel å gå litt langt, han er bare ikke helt der oppe, direkte lett å kjøre en formel bil er det jo ikke akkurat. Du har rett i en ting da kjære, ikke vært særlig moro å se på akkurat. Selv tror jeg nok Fisi vil gjøre en god jobb, kaskje ikke helt i tet men det vet man jo aldri, han har jo masse rutine å gå på, så det blir spennende 🙂

  • kak3 september, 2009 kl 21:02
   Forfatter

  Hvorfor skulle ikke Giancarlo Fisichella kunne hevde seg i tet? Det var jo nettopp det han gjorde sist helg i en Force Inda! 😉

  Det er veldig lenge siden vi så en så dårlig/uerfaren fører som Luca Badoer i Formel 1. I det minste i en konkurransedyktig bil. Er jo ikke like lett å se det når man kjører en bil som allikevel pleier å ligge bakerst i feltet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.