Vitantonio Liuzzi kjører for Force India ut sesongen

Som forventet blir det Vitantonio Liuzzi som erstatter Giancarlo Fisichella i Force India ut denne sesongen. Det etter at Giancarlo Fisichella har blitt hyret av Ferrari for å erstatte Felipe Massa. Det forventes også at Giancarlo Fisichella går over i en testfører-rolle hos Ferrari etter årets sesong. Dermed får Vitantonio Liuzzi prøvd seg i Formel 1 igjen etter at han ga seg etter 2007-sesongen hos Scuderia Toro Rosso. Det er også sannsynlig at han vil fortsette med dette i 2010 hvis han gjør sakene sine bra. Det blir interessant å se hvordan Vitantonio Liuzzi gjør det mot teamkollega Adrian Sutil etter å ha vært ute i snart 2 sesonger. Men det er jo ingenting mot Luca Badoer hos Ferrari som ble skremt ut på banen igjen etter å ha vært uten løpserfaring i 10 år.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2009/09/07/vitantonio-liuzzi-kjorer-for-force-india-ut-sesongen/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.