Audi R8 sitt siste løp

Audi R8 skal kjøre sitt siste løp neste helg på Lime Rock-banen 18 mil nord for New York. Audi-førerne Dindo Capello og Allan McNish leder ALMS-mesterskapet og satser på å gi Audi R8 ett godt resultatet i sitt siste løp. Audi R8 har startet i 79 løp i sin historie og vunnet 62 av disse, senest i Houston den 13. mai. Audi R8 har også vunnet 24 timers løpet Le Mans hele 5 ganger, i 2000, 2001, 2002, 2004 og 2005. I sitt siste løp vil Audi R8 ha en litt spesiell dekor, hvor alle førerne som har vunnet med bilen har sitt navn på bilen, det samme med alle racingbanene som den har vunnet.

I fronten er det også dekorert en WINNER-logo hvor alle 24 timers Le Mans-løpene og Le Mans-baserte seriene Audi R8 har vunnet. Dette er Audi R8 sitt 80. løp og jeg krysser fingrene for at bilen får ett godt resultat i sitt siste løp også. Audi R8 har dog blitt ilagt en del restriksjoner fordi det er en aldrende bil, men jeg lever i håpet at den kan levere gode resulater for det. Den vant som sagt sist i ALMS-løpet i Houston i mai og ikke minst på Le Mans i fjor, hvor den i utgangspunktet var 6 sekunder treigere enn Pescarolo sine biler pr. runde.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/06/22/audi-r8-sitt-siste-lop/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.