Rolig dag hjemme med musikk og skriving

Når man kommer hjem fra en hyttetur eller en annen tur, så har man litt bilder å bearbeide og litt å skrive om. Så dagen i dag har i hovedsak gått med til dette og å høre på musikk hjemme. Dagen startet med at jeg måtte ta meg en tur til butikken for å kjøpe litt epler og bananer som jeg spiser til frokost. Jeg hadde tatt med meg det jeg hadde av epler og bananer på hytteturen i helgen, så da var det ingenting til frokosten i dag. Og siden jeg har klart å rote bort / glemme igjen paraplyen min et eller annet sted, så var det bare å ta på seg gummistøvler og regnjakka. Ellers ville jeg nok klart meg fint med en paraply tenker jeg. Plasker det for mye ned, så er ikke en paraply nok riktignok. Men jeg bør nok se og få skaffa meg en ny paraply, for det er utrolig kjekt å ha når uværet er ute.

Det har i grunn vært veldig behagelig å bare ta det helt piano i dag. Med unntak av en tur på butikken for å kjøpe epler og bananer har jeg også vært en tur i butikken for å kjøpe meg noe middag og ikke minst jakten på Betty Brown fra Lervig Aktiebryggeri på min lokale Meny-butikk. Men jeg måtte dra slukøret tilbake igjen, riktignok med noe annet øl i bæreposen, men jeg får se om jeg finner Betty Brown et annet sted. Den var såpass god at jeg er villig til å betale litt for den ihvertfall! Men på denne turen slapp jeg unna med t-trøye, joggesko og bukse selvfølgelig. Jeg vurderte egentlig å stikke innom flere Meny-butikker når jeg først var i gang, men siden jeg hadde noe som skulle i fryseren bak i bilen, så var det nok greit å ikke drøye for lenge.

Men det første innlegget jeg skrev i dag var om Tui Wok som er min nye restaurant for thaimat! Det er riktignok ikke en restaurant i med hvite duker og servitør, men man får nydelig mat til en fornuftig pris! Dette er uten tvil et sted jeg kommer til å stikke innom flere ganger fremover! Men øl’en får jeg nok vente med til jeg kommer hjem, jeg har idag også skrevet et innlegg om øl som jeg har skrevet om ovenfor. Noen ganger har jeg rett og slett så mye jeg kunne tenke meg å skrive om, men det er nok noe som bare forblir «på blokka». Men det er noen ganger jeg har skikkelig skrivekløe. Det er sjeldent at det blir så mange innlegg som det har blitt i dag. Med dette innlegget har jeg skrevet 4 innlegg i kveld, og det er nok litt over pari. Men det har en tendens til å komme i klæddær dette her se.

I tillegg til å ha «skrevet så blekket spruter» i dag har jeg også hørt på musikk. Det gjør jeg som regel alltid når jeg sitter og skriver. I dag har det gått i Pet Shop Boys. De slapp et nytt album for 3 uker siden som heter Electric. Jeg liker de gamle klassikerne med Pet Shop Boys, men det var faktisk pappa som tipset meg / minte meg på om at jeg burde høre på det nye albumet. Så da hadde han nok hørt på det selv og mente at det burde være noe for meg. Og det synes jeg så absolutt! Bare synd at jeg ikke husket på det i går, for WOW HD hadde 15% på alt i helgen. Jeg har allerede hørtp å albumet 3-4 ganger tror jeg. I tillegg har jeg hørt på deres forrige album som heter Elysium. Jeg synes ikke det er like godt som Electric, men det er et godt album det også! Jeg kommer nok ihvertfall til å kjøpe Electric tenker jeg, så får vi se hva det blir med Elysium.

Når jeg kom hjem i går kveld lå forresten et album med Kasabian i posten, og i dag kom ytterligere 2 album med samme band. Da er det bare et album jeg venter på, så har jeg alle sammen.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2013/08/12/rolig-dag-hjemme-med-musikk-og-skriving/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.