Den siste James Bond-filmen avlyst

Man kan si mye om Daniel Craig som James Bond, men at det er ekstremt dårlige nyheter at den siste James Bond-filmen har blitt avlyst er veldig dårlige nyheter. Den har hatt status som «utsatt inntil videre» siden april, men nå har den altså blitt avlyst helt. Om MGM kommer til å ta opp dette prosjektet om noen år igjen vites ikke. Forklaringen på avlysingen er ihvertfall finanskrisen. Derfor kommer vi ikke til å se noe til James Bond-film nummer 23 med det første. James Bond har utviklet og forandret seg ganske mye siden «Dr. No» med Sean Connery i 1962 til «Quantum of Solace» med Daniel Craig i 2008. Spesielt etter at Daniel Craig kom inn i bildet har hele James Bond-konseptet blitt forandret dramatisk.

Mange vil nok påstå at James Bond i dag (med Daniel Craig) bare er en helt ordinær action-film. Jeg er tildels enig i det, fordi alle de klassiske gjenkjennbare tingene har fosvunnet som dugg for solen. Men uansett er det veldig bra actionfilmer som jeg gjerne kunne tenke meg å få flere av! Men dessverre lar fortsettelsen av James Bond vente på seg. Hva mener du? Er det like greit å la James Bond dø ut, eller ønsker du flere James Bond-filmer i fremtiden? Hvem mener du er den beste James Bond? Og når begynte det egentlig å gå «feil vei» med James Bond? Hvis du mener at det noen gang har gått «feil vei» da. Når man lager filmer «over samme lest» over så mange år, så er det naturlig at man utvikler og forandrer seg en del. Men har «sjelen» i James Bond-filmene forsvunnet? Hva mener du?

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2010/07/06/den-siste-james-bond-filmen-avlyst/

2 kommentarer

 1. Jeg ble satt ut jeg når jeg fikk vite at det ikke kommer noe ny Bond film. Ja jeg er enig at Bond de to siste filmene har vært mer en ordinær actionfilm, enn Bond med allikevel.

  Jeg er født sent 80-tallet, og er vokst opp med Brosnan som Bond, og i mine øyne er han den beste Bond jeg har sett.

  Men Connery, Moore og – hold dere fast – Craig kommer på en god 2. plass.

  Lazenby er lissom ikke Bond for min del.

  Ja til mer Bond sier jeg. Gi oss mer «Shaken, not stirred» og «I’m Bond….James Bond»

  • kak6 juli, 2010 kl 12:25
   Forfatter

  Jeg kom til verden i Roger Moore-perioden og må si at de gamle filmene med Sean Connery er og blir de beste James Bond-filmene! Jeg synes også at Roger Moore gjorde en bra James Bond, det samme med Pierce Brosnan. George Lazenby og Timothy Dalton synes jeg ikke gjorde noen god James Bond. Daniel Craig er helt grei actionfilm-fyr, men en James Bond er han ikke. Ihvertfall ikke slik vi har lært James Bond å kjenne.

  Men jeg har lenge savnet (mye) Q, bilene med alle mulige våpen, alle mulige tekniske finesser og «duppeditter» som vi så demonstrert i verkstedet til Q. Jeg savner også «shaken, not stirred», «I’m Bond, James Bond» og alle de klassiske tingene man har vært vant til i en James Bond film. James Bond skal også være litt av en flørt, men skal ikke ha følelser for damene. Der feiler Daniel Craig-rollen fullstendig.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.